Sucevenii sunt în tratative cu Gaz Metan Mediaș pentru împrumutul lui Gașpar

Sucevenii sunt în tratative cu Gaz Metan Mediaș** pentru împrumutul lui Gașpar

După renunțarea la experimentatul Claudiu Ionescu, care n-a fost pe placul antrenorului Bogdan Tudoreanu pentru că nu avea capacitatea fizică de a efectua și faza defensivă, oficialii grupării Rapid CFR Suceava sunt în căutarea unui alt mijlocaș ofensiv, care să aducă un plus de fantezie în jocul grupării „ceferiste”.

„Suntem în tratative cu formația de prima ligă Gaz Metan Mediaș pentru împrumutul jucătorului Raul Gașpar. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani se află de mai multă vreme în vederile noastre și am discutat despre acest lucru atât cu președintele ardelenilor, Ioan Horoba, cât și cu antrenorul Cristi Dulca. Sper ca negocierile să se încheie cu succes, iar jucătorul să ajungă cât mai repede sub comanda antrenorului Bogdan Tudoreanu”, a declarat Dumitru Moldovan, președintele executiv al Rapidului.

În sezonul trecut, Raul Gașpar (foto, în dreapta, alături de Florin Brumă) a evoluat pentru Gloria Bistrița.

Întrucât nici Juncănaru, tânărul fotbalist de la FC Botoșani, testat în amicalul cu SC Bacău, n-a rupt gura târgului, sucevenii caută de zor un alt jucător cu vârsta sub 21 de ani, pe care să se poată baza în viitoarea ediție de campionat. Le-a fost propus Candrea de la Universitatea Cluj, un campion național de juniori, însă „alb-vișiniii” mai studiază și alte variante.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Pe aceeași temă