Străuț a semnat cu Național Sebiș: „Experiența și valoarea sa va aduce un plus echipei”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Jan. 2015, 15:59 Actualizat: 14 Jan. 2015, 16:13 Bursa transferurilor
Străuț a semnat cu Național Sebiș:  „Experiența și valoarea sa va aduce un plus echipei”

Liderul seriei a IV-a a Ligii a 3-a e pusă pe fapte mari. După Dicu, Ologu și Miheț, toți fotbaliști care au confirmat cel puțin în eșalonul secund, Sebișul a mai oficializat și transferul lui Ciprian Străuț. Fotbalistul de 32 de ani a fost resuscitat în vara anului de trecut de Alexandu Pelici, care l-a avut elev și în Liga 1 la Voința Sibiu, fiind unul dintre cei mai buni și constanți echipieri ai lui FC Bihor în prezenta stagiune a eșalonului secund.

Cum, însă, gruparea orădeană trece prin probleme de ordin financiar, având importante restanțe către fotbaliști, conducerii Naționalului i-a fost relativ simplul să-l aducă pe malul Crișului Alb. „Străuț e a patra achiziție iernii, mai urmează cel puțin alți doi jucători. Chiar dacă simțit piedici din toate părțile, vrem să ne jucăm cartea cum putem mai bine”, a confirmat Gheorghe Feieș, primarul orașului Sebiș.

Ciprian Străuț are 32 de ani și a evoluat nu mai puțin de 1.126 de minute în tricoul lui FC Bihor, în 13 partide de campionat. „Îl cunosc bine pe Străuț, vine să acopere un post foarte important în angrenajul echipei, cei de mijlocaș cu sarcini preponderent defensive. Experiența și valoarea sa va aduce un plus pentru echipa noastră. Mă bucur că am prilejul să lucrez cu el, dar și cu ceilalți care au mai venit în această iarnă, dar și cei care au dus greul în toamnă. Cred și sper că vom face o figură frumoasă în retur”, a precizat și antrenorul Adrian Abrudean.

Sebișul se reunește luni, 19 ianuarie, când, în mod normal, va avea perfectate toate transferurile iernii.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Jan. 2015, 15:59 Actualizat: 14 Jan. 2015, 16:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă