Strătilă este dorit de CSMS Iași. Prunea: „Valoarea jucătorului este mult peste nivelul Ligii 3, unde a ajuns să evolueze”

Strătilă este dorit de CSMS Iași.** Prunea:

Prestațiile bune ale lui Sorin Strătilă în tricoul echipei UTA Bătrâna Doamnă în cele 7 meciuri jucate în tur pentru gruparea arădeană nu au fost trecute cu vederea. Astfel, mijlocașul care a marcat în acest sezon de două ori pentru utiști, este dorit de CSMS Iași.

„Am avut discuții în această perioadă cu mai mulți jucători. Cele mai mari șanse de a semna cu noi le au Strătilă și Bud, jucători pe care-i dorim la Iași și pe care ni-i permitem să-i aducem. Bud este un atacant experimentat, pe care îl știm și pe care ni-l dorim. Sperăm că nu vor fi probleme cu Milsami Orhei, echipa din Republica Moldova unde a evoluat în tur. Despre Strătilă am discutat și cu fostul nostru antrenor Ionuț Popa care ne-a confirmat că valoarea jucătorului este mult peste nivelul Ligii a III-a, unde a ajuns să evolueze, la UTA”, a declarat, marți, președintele executiv al grupării moldovene, Florin Prunea pentru corespondentul local al Mediafax.

Pe aceeași temă