Strătilă coboară în Liga 4 după despărțirea de UTA. Mijlocașul a semnat cu o echipă care în doi ani vrea în Liga 2: „Sunt fericit și mândru. Aici vreau să-mi închei cariera”

Strătilă coboară în Liga 4 după despărțirea de UTA.** Mijlocașul a semnat cu o echipă care în doi ani vrea în Liga 2:

Telenovela Sorin Strătilă s-a încheiat! Mijlocașul de 31 de ani a obținut ieri acordul de transfer de la UTA Arad, după care, fotbalistul și-a pus semnătura pe contractul cu AS SR Brașov. Dorit insistent de Precizia Săcele și Cetate Deva, Strătilă este de luni jucătorul liderului Ligii a 4-a Brașov

„Aici vreau să-mi închei cariera”

În cele din urmă, Strătilă și-a respectat cuvântul dat săptămâna trecută, atunci când, înaintea meciului cu Petrolul, fotbalistul a bătut palma cu oficialii echipei brașovene. „Gata, am semnat contractul cu AS SR Brașov. Sunt fericit și mândru. A fost dorința mea să rămân acasă și aici vreau să-mi închei cariera. A contat foarte mult și faptul că am simțit că fanii m-au dorit cu adevărat, astfel că acum sunt 100% în slujba echipei. Trebuie să promovăm, avem o echipă bună, eu spun că am face față chiar și la nivelul Ligii a 2-a. Știu că toată lumea își pune mari speranțe în mine. Sunt obișnuit cu presiunea, știu că trebuie să fac diferența în meciurile mai importante și să ajut la promovarea echipei”, a spus, pentru Monitorul Expres, Sorin Strătilă, cel care a debutat, săptămâna trecută, în tricoul liderului campionatului județean din Brașov, în amicalul cu Petrolul (scor 0-5).

Sorin Strătilă (31 de ani) a început fotbalul la Tractorul Brașov, iar în cariera sa a evoluat pentru Euro Africa Bușteni, Inter Gaz, Royal Ghimbav, Steaua II, Astra, Dinamo, Concordia Chiajna și UTA. În ultimii patru ani, Strătilă a fost jucător de bază la UTA Arad, echipă de care s-a despărțit la finalul anului trecut. Strătilă are 115 jocuri în Liga 1, competiție în care a marcat de 15 ori. Brașoveanul are și o selecție la naționala României, pentru care a jucat 17 minute într-un meci amical disputat cu reprezentativa din San Marino, în 2011.

Test la Cheile Grădiștei cu CS Afumați

AS SR Brașov va juca astăzi, de la ora 12:00, pe terenul sintetic de la Cheile Grădiștei, un nou meci amical. Poverlovici și compania se vor duela cu CS Afumați, o echipă redutabilă de liga secundă, la care evoluează mai mulți jucători experimentați, unii dintre aceștia jucând în trecut la FC Brașov. Este vorba de portarul Andrei Marinescu și mijlocașii Vasile Olariu și Răzvan Avram.

În această iarnă, echipa brașoveană pregătită de Florin Stîngă și Petre Lucian a disputat trei meciuri de pregătire. După un început greoi, cu două înfrângeri categorice, 0-3 cu FC Hermandstadt și 0-5 cu Petrolul, „stegarii” și-au refăcut moralul în meciul disputat la finalul săptămânii trecute, 4-2, în deplasare, cu echipa de Liga a 3-a, AFK Miercurea Ciuc.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Pe aceeași temă