Știința s-a despărțit de un al treilea jucător adus înaintea acestui sezon de Liga 2. Urmează al patrulea? Coincidența bizară dintre fotbaliștii îndepărțați

Știința Miroslava continuă despărțirile de jucători înainte de vacanța de iarnă. După mijlocașul Cornel Căinari (29 de ani) și portarul Raul Avram (24 de ani), clubul ieșean din Liga 2 care în ultimele două etape a trecut cu 3-0 de Ripensia și 5-0 de ASA Târgu Mureș a ajuns zilele trecute la un acord în privința rezilierii contractului și cu fundașul Paul Mateciuc (22 de ani).

Jucătorul originar din Suceava fusese adus în vară la Știința Miroslava de la divizionara a treia FC Zalău. Și Căinari, cât și Avram fuseseră legitimați la echipa ieșeană tot înainte de startul campionatului Ligii 2.

Toți au jucat ultima dată în campionat împotriva Dunării

Mateciuc (foto jos – în centru pe rândul de sus), care în cariera lui a mai evoluat pentru Ceahlăul sau Rapid CFR Suceava a bifat 8 meciuri la Știința, fiind integralist în toate. Ultima sa apariție în tricoul echipei din Miroslava s-a petrecut tocmai în etapa a 11-a, în acea înfrângere drastică suferită la Dunărea Călărași, scor 0-6.

Interesant este că același meci cu Dunărea a fost ultimul în campionat și pentru Căinari și Avram (foto sus – al treilea de la stânga la dreapta pe rândul de jos, respectiv primul din dreapta pe rândul de sus). Căinari a mai jucat apoi o singură dată pentru Știința, cu U Cluj (scor 1-2), dar în Cupa României. Un alt jucător nemaiutilizat de Știința de la meciul cu Dunărea este fundașul George Maxim (25 de ani). Nu este exclus ca și acesta să fi fost trecut pe linia moartă după ce până atunci jucase în toate cele 11 meciuri de campionat.

„Îți mulțumim, Paul Mateciuc!

Anunțăm că am ajuns la un acord pentru rezilierea amiabilă a contractului cu fundașul care a luptat pentru echipa noastră în această primă jumatate a sezonului 2017/2018 a ligii secunde.

Îi mulțumim pentru contribuția avută la performanțele Științei și îi urăm mult succes în continuare!”, a anunțat Știința pe site-ul oficial.

În altă ordine de idei, în ultima etapă programată în acest an, Știința Miroslava joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Brăila, cu Dacia Unirea, în cadrul rundei a 21-a. După 20 de etape scurse până acum, Știința se află pe ultimul loc retrogradabil, 16, cu 19 puncte, în timp ce Dacia Unirea e pe locul 17, cu 18 puncte.

Pe aceeași temă