Știința a tras linie la final de tur și s-a despărțit de încă un jucător adus înaintea acestui sezon

După ce săptămâna trecută s-a despărțit de mijlocașul Cornel Căinari (29 de ani), Știința Miroslava a tras linie la final de tur și a mai renunțat la un jucător adus în vară. Clubul ieșean a început deja curățenia de iarnă după o primă parte de campionat ratată, în care s-a clasat pe ultimul loc în Liga 2, cu 16 puncte acumulate în 19 etape.

Conducătorii clubului din comuna ieșeană Miroslava au ajuns în această săptămână la un acord amiabil de reziliere a contractului cu portarul Raul Avram (24 de ani). Goalkeeperul fusese adus de la Știința în vara trecută, sub formă de împrumut de la prim-divizionara FC Botoșani.

Avram a apărat în 8 jocuri pentru Știința Miroslava și a încasat 32 de goluri, dintr-un total de 45 câte a primit echipa în acest sezon, în 19 partide. Într-un singur meci nu a primit gol, cel cu CS Afumați. De la înfrângerea cu 6-0 încasată la Călărași, cu Dunărea, pe 7 octombrie, Avram nu a mai apărat pentru Știința.

„Mulțumim, Raul Avram!

CS Știința Miroslava anunță că a ajuns la un acord pentru rezilierea amiabilă a contractului cu portarul care a pus osul la bătaie pentru formația din Uricani în această primă parte a Ligii a II-a, sezon 2017/2018.

Îi mulțumim pentru aportul adus la performanțele Științei și îi urăm mult succes în continuare!”, a anunțat Știința pe site-ul oficial.

Știința Miroslava îi mai are în lot în acest moment pe portarii: Jan Turiță (27 de ani, 8 meciuri), Sabin Țintea (20 de ani, 3 meciuri) și Andrei Bujor (14 ani, 0 meciuri).

Pe aceeași temă