Stegaru, dorit de Chiriță la Câmpina: „Eu îl știu și cred că mai are multe de spus”

Stegaru, dorit de Chiriță la Câmpina:**

Fundașul central Cosmin Stegaru este una dintre țintele grupării CSM Câmpina, prima dintre grupările prahovene de nivel național care începe pregătirile în 2014. Astăzi, la ora 10.00, jucătorii CSM-ului s-au reunit la terenul de la baza „Olimpia”, baza sportivă condusă chiar de Daniel Chiriță, noul antrenor al grupării câmpinene. După o „acomodare la efort”, programul echipei va include și un cantonament centralizat la Predeal.

În căutarea unui fundaș central valoros, după ce, în acest compartiment s-a renunțat la Filip și Lungu, Chiriță a „ajuns” la fostul său coleg din defensiva Petrolului – Cosmin Stegaru. Jucătorul născut în 1987 a venit la Ploiești, în eșalonul secund, în 2010, sub comanda lui Răchită, de la Steaua II (pe atunci în eșalonul secund), evoluând apoi, după ce a plecat de sub comanda lui Răchită la echipe precum Farul Constanța și Metaloglobus București.

Inițial, cei de la CSM au dorit jucători, pentru compartimentul defensiv, de la Petrolistul Boldești – Cătălin Ionescu și Daniel Petre fiind cei vizați, dar, în urma negocierilor de natură financiară cu clubul boldeșean, nu s-a ajuns la „consens”, astfel că gruparea din liga a III-a s-a „reorientat”.

„Sper să reușesc transferul lui Stegaru, eu îl știu și cred că mai are multe de spus. Este un apărător puternic, înalt, cu experiența diviziei B” – declară Chiriță.

Colaborare cu Academia lui Hagi

La capitolul noutăți vor apărea, 100%, Dobrinoiu (ultima dată la FC Zagon) și Nini Popescu (readus de la Slobozia de către Petrolul), iar zilele următoare se așteaptă și rezolvarea unor transferuri noi, vizați fiind doi jucători de la Academia Gheorghe Hagi.

De asemenea, „Chiru” mai așteaptă și un jucător german, cu origini croate, atacant, care va veni să fie văzut la lucru, acesta fiind fost component al academiei conduse de Marcel Răducanu la Dortmund.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă