Unirea, victorie la limită cu CSM Câmpina. Brașovenii au transferat un fundaș

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 13:04 Pregătiri, amicale
Unirea, victorie la limită cu CSM Câmpina.** Brașovenii au transferat un fundaș

Unirea Tărlungeni a susținut ieri un nou amical, cu CSM Câmpina, pe care l-au câștigat la limită, scor 1-0 (0-0). Singurul gol al partidei a fost reușit de Liviu Nicolae, în minutul 62, după o combinație frumoasă la o faza fixă de poartă.

Arbitrul acestei partide, Robert Dumitru, a acordat trei cartonașe roșii: portarului Stamatin (68), pentru fault la 18 metri din postura de ultim apărător, lui Lita (85), pentru lovirea unui adversar, și lui Popescu (88), pentru injurii adresate centralului.

„Am jucat împotriva unei echipe bune de Liga a III-a. Echipa crește de la un joc la altul, am reușit să mai eliminăm din problemele legate de organizarea defensivă care au apărut în ultimele «amicale» și pe lângă golul marcat în urma unei faze fixe, am avut și alte ocazii rezultate din faze cursive. Jucătorii mei au înțeles că ne așteaptă un retur «de foc», unde fiecare detaliu ne poate aduce punct sau puncte. Cu siguranță suntem pe drumul cel bun!”, a spus, pentru site-ul oficial, antrenorul principal al Unirii Tărlungeni, Laszlo Balint.

Unirea a evoluat în formula: Stamatin – Dobrea (60 Vlăsceanu), Șerban (70 Brujan), Tatarciuc (46 Frâncu), Dumbravă – Antoche, Cristea (68 Nagy) – L. Nicolae (60 Antal), Pastor (46 Lita), S. Marin – Elek.

Câmpina a trimis în teren pe: Panaite – Cl. Dumitrescu, Răvoiu, V. Sandu, Dobrinoiu – Ciobanu – N. Popescu, Ad. Ilie, Băcioiu – D. Nae, Damaschin. Au mai jucat: A. Bica – Ilioiu, Nincă, G. Costin, Puchea și Teleoacă.

Gabriel Frâncu, împrumutat de la FC Brașov

În altă ordine de idei, Unirea Tărlungeni a reușit să își întărească defensiva, compartiment unde Balint își mai dorea un jucător. Echipa din liga secundă a obținut împrumutul lui Gabriel Frâncu, un fundaș central de 26 de ani, care în prima parte a sezonul a evoluat pentru FC Zagon, iar în această iarnă a fost transferat de FC Brașov.

„Pe ultima sută de metri am reușit să-l «înregimentăm» pe Gabriel Frâncu, un fundaș central de 26 de ani, care ultima oară a jucat la FC Zagon. Zilele trecute, acesta a semnat un contract cu FC Brașov, de unde CSUT a obținut împrumutul jucătorului până la vară”, a spus tehnicianul Unirii.

Imediat după transferul la FC Brașov, fundașul central prahovean fusese trimis la Unirea Slobozia, pentru care a evoluat în amicalul cu CS Balotești, scor 1-0, însă, după cum se poate observa, acesta a fost redirecționat către Unirea Tărlungeni.

Marius ANGHEL 23 Feb. 2014, 13:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă