Chiriță a început „curățenia” la CSM Câmpina

Marian Dima, Marius ANGHEL 02 Apr. 2014, 11:27 Stiri
Chiriță** a început

Parcursul sub așteptări al echipei CSM Câmpina din această primă parte a sezonului 2014 și cheltuielile mari, în raport cu prestațiile jucătorilor, au dus la primele măsuri disciplinare, conducerea clubului luând decizii dure.

Astfel, nu mai puțin de trei jucători, dintre cei „bine cotați” la nivel salarial – Iulian Răvoiu, Mihai Damaschin și Claudiu Dumitrescu – au fost excluși din lot, primii doi fiind dați afară după doar câteva meciuri în tricoul echipei antrenate de Daniel Chiriță, transferurile lor putând fi trecute în categoria „țepe”.

În plus, salariile jucătorilor au fost înjumătățite prin aceste măsuri, conducerea sperând să „trezească” echipa, unde, clar, „se întâmplă ceva”.

Mult mai liniște este la Fortuna Poiana Câmpina, antrenorul Florin Stăncioiu programând în această săptămână un semicantonament, cu câte două antrenamente pe zi, la stadionul „Chimia”, din Brazi, și cazare plus masă, la Hotelul Nord. Jucătorii echipei prahovene au programat și un amical, sâmbătă, de la ora 16.00, când la Brazi vine divizionara D bucureșteană – Juniorul.

Articol scris de Marian DIMA și Marcel MARIN

Marian Dima, Marius ANGHEL 02 Apr. 2014, 11:27 Stiri
Pe aceeași temă