O mână de goluri

Mihai Andries 21 Feb. 2014, 10:00 Pregătiri, amicale
O mână de goluri

Formația de Liga a III-a CSM Câmpina a disputat, miercuri după amiaza, amicalul cu numărul opt al perioadei de pregătire. Și de această dată elevii antrenorilor Daniel Chiriță, Robert Stoica și Marius Palancianu au izbutit o nouă victorie, „victime” fiind juniorii republicani ai echipei AFC Astra.

Scorul final a fost 5-0, fiind al doilea meci de verificare dintre aceste echipe, la începutul pregătirilor de iarnă trupa de Liga a III-a impunându-se cu 6-1. De această dată, pentru câmpineni au marcat Ad. Ilie (11), M. Tudor (25), Ilioiu (40) și M. Damaschin (49, 54), de remarcat fiind și că în minutul 37 mijlocașul internațional de juniori al Under 17 al Astrei – Răileanu a irosit o lovitură de pedeapsă, după un fault comis de Răvoiu la Chiși.
În acest joc, Chiriță a început partida cu o formulă apropiată de ceea ce vrea să folosească în campionat, iar după pauză i-a trimis în teren și pe ceilalți componenți au lotului.
Pentru CSM Câmpina, seria jocurilor de verificare continuă mâine, de la ora 13.00, cu o partidă interesantă. La Tărlungeni, prahovenii se vor duela cu divizionara secundă Unirea, chiar pe terenul acesteia, fiind un joc important pentru cei doi tehnicieni. Va fi al doilea adversar din Liga a II-a pentru CSM Câmpina din perioada de pregătire, după ce săptămâna trecută au întâlnit și învins pe Unirea Slobozia, cu scorul de 2-1, grație reușitelor semnate de Nini Popescu.
Marcel MARIN, Cristi DAMIAN

Filmul golurilor:
1-0, min. 11: O pasă lungă a lui Nae în spatele fundașilor este fructificată de Ad. Ilie cu un șut în stânga portarului;
2-0, min. 25: Puchea execută o lovitură de colț și M. Tudor înscrie cu capul;
3-0, min. 40: Un-doiul dintre Ad. Ilie și Ilioiu este transformat în gol de cel din urmă jucător menționat;
4-0, min 49: Damaschin a fost găsit în careu și de la 10 metri a marcat lejer;
5-0, min. 54: Pasul în diagonală al lui Dobrinoiu a fost interceptat de Damaschin, care a închis tabela de marcaj cu o lovitură de cap sub bara transversală.

CSM Câmpina – AFC Astra (juniori) 5-0 (3-0)

Stadion: „Dorobanțu”. Au marcat: Ad. Ilie (11), M. Tudor (25), Ilioiu (40), M. Damaschin (49, 54)/-.

CSM: Panaite – Cl. Dumitrescu, Răvoiu, V. Sandu, M. Tudor – Puchea – N. Popescu, Ilioiu, Băcioiu – Ad. Ilie, D. Nae. Au mai jucat: Bica – Bencea, Dobrinoiu, Burloiu, S. Dumitrescu, Nincă, M. Damaschin, G. Costin, S. Ciobanu. Antrenor: Daniel Chiriță.
Astra: Oprea – Bălașa, Baciu, Nicorescu, Ioniță – Saulea, Năstase – Răileanu, V. Gheorghe, Chiși – Roman. Au mai evoluat: Stancu – Pop, Cojanu, Chirilă, Popescu, Marin, Oaie. Antrenor: Bucurel Dârman.

Sursa: Ziarul Prahova

Mihai Andries 21 Feb. 2014, 10:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă