Ștefanovici și Speroni s-au transferat la SC Bacău!

Ștefanovici și Speroni** s-au transferat la SC Bacău!

Doi jucători ai celor de la Flacăra vor fi transferați la liderul C1, SC Bacău, după ce au convins în probe. Fundașul Branimir Ștefanovici (23 ani) și mijlocașul argentinian Raul Alberto Speroni (26 ani) vor juca din retur în Moldova pentru a promova în Liga a II-a.

Deși s-a vorbit mult de o mutare a lui Speroni la ACS Poli, fiind dat ca sigur măcar împrumut pe „Dan Păltinișanu”, argentinianul s-a reorientat către estul țării. SC Bacău, locul 1 în C1 cu 25 de puncte, l-a înregimentat atât pe el cât și pe colegul său de la Flacăra, Branimir Ștefanovici.

Dacă despre cel poreclit în țara sa „El Tula” se știu mai multe, al doilea joacă pe postul de fundaș dreapta și provine din Moldova Nouă. A mai trecut pe la Sporting Pitești iar în Timiș a venit mai întâi la Mama Mia Becicherecu Mic. Cu cei doi în teren Bacăul a trecut cu 1-0 de Ceahlăul într-un joc amical.

Celălalt jucător argentinian care a evoluat în tur la formația din Calea Șagului, Iani Veron, a atras și el atenția celor de la Apă Craiova, colegă de serie cu timișenii.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Pe aceeași temă