Ștefan Ciuculescu a semnat cu o nouă echipă după despărțirea de giuleșteni și e prezentat ca „Băiatul rău al Rapidului”

Pus pe liber de Rapid la finalul lunii august, fiindcă era al patrulea portar din lot și avea șanse mici să joace, Ștefan Ciuculescu (26 de ani) și-a găsit o nouă echipă pentru care să evolueze. Goalkeeperul care a crescut la FCSB și a evoluat în Liga 2 la CS Balotești a semnat un contract cu Progresul Spartac, grupare din Seria a 3-a a Ligii 3.

Rapid s-a despărțit de Ștefan Ciuculescu în ultimele zile ale perioadei de transferuri din această vară după ce l-a avut în lot în ultimele două sezoane, bifând două promovări succesive. În cariera sa, Ciuculescu a mai jucat pentru ACS Berceni, FCSB 2, Inter Clinceni, CS Balotești și Viitorul Axintele.

„În acești doi ani pot să spun că a fost totul frumos. La Rapid m-am simțit cum nu m-am simțit niciodată și am spus-o de multe ori. Am spus-o mai multor cunoscuți că la Rapid am trăit ceea ce nu am trăit nicăieri. Chiar și la Steaua, pot să spun. Eram copil, chiar dacă eram în lotul echipei mari până la 19 ani nu am avut șansa să joc cu aproape 40.000 de oameni în spate și să întâlnesc atmosfera pe care am întâlnit-o și în Giulești, și în Regie. Țin să le mulțumesc oamenilor care m-au susținut de când am venit eu la Rapid”, spunea Ștefan Ciuculescu într-un interviu acordat ProSport.

Progresul Spartac îl prezintă pe Ștefan Ciuculescu ca „Băiatul rău” al Rapidului

Progresul Spartac l-a prezentat pe Ștefan Ciuculescu printr-un comunicat mai special:

„«Băiatul rău» al Rapidului vine la Progresul Spartac!

Stefan Ciuculescu, omul cu care a promovat Rapidul in Liga a III-a, a semnat astazi un contract pe un sezon cu Progresul Spartac. Desi crescut la Steaua / FCSB, el a fost foarte apreciat de majoritatea fanilor giulesteni pentru „nebunia” sa atat in joc cat si in afara terenului (curiosii pot viziona de pilda pe youtube un clip interesant dand search cu cheile „drapel”, „picioare” si numele portarului…).

Ciuculescu a fost coleg in toamna trecuta la Rapid chiar cu actualul portar progresist Andrei Voican, cedat apoi in vacanta de iarna la Astra 2.

Culmea, noul goalkeeper progresist si-a intersectat pasii in urma cu cativa ani si cu Iulian Raduta, fostul titular al bleu-albastrilor, la Viitorul Axintele, echipa pe la care au mai trecut si Frangu, Dedu, Cana, Stoian si Luca!

La Progresul Spartac, Ciuculescu il va avea de asemenea drept coleg pe Mircea Donca, cel care i-a inscris un gol de generic de la 40 de metri in meciul disputat in Giulesti.

Debutul sau s-ar putea produce chiar in partida de sambata cu Olimpic Rasnov, conditionat de finalizarea inregistrarii actelor de transfer la FRF”, a anunțat clubul din București.

Daniel Pancu, despre Ciuculescu: „Unul dintre jucătorii mei favoriți. I-am acceptat orice greșeală făcută”

Iată ce spunea Daniel Pancu despre Ștefan Ciuculescu, după ce portarul se despărțea de Rapid: „Un băiat extraordinar, unul dintre jucătorii mei favoriți, singurul căruia i-am acceptat orice greșeală făcută, înjurăturile din antrenament sau ce mai făcea el. Îl recomand oricărui antrenor de Liga a 2-a. E un portar foarte bun. Noi avem portari underi. Ar fi fost al patrulea pe post, nu avea aproape nicio șansă să apere. Pentru el e mai bine și sunt convins că-și va găsi un loc bun.”

După cinci etape, Progresul Spartac ocupă locul 6 în Seria a 3-a a Ligii 3, cu 8 puncte. Astăzi, de la ora 17:00, echipa din București o întâlnește pe teren propriu pe Olimpic Cetate Râșnov (locul 7, tot cu 8 puncte), în cadrul rundei a 6-a.

Ciuculescu a vorbit pentru ProSport, pe larg, la „rece”, despre toată experiența sa la gruparea din Giulești, la mai bine de două săptămâni după ce și-a încheiat socotelile cu Rapid. Acesta a plecat cu un „bagaj” plin cu amintiri frumoase și lecții importante, iar în prezent se ocupă de propria sa academie de portari. AICI POȚI CITI INTERVIUL

Pe aceeași temă