Steaua, agresivă în campania de achiziții! Trei noi jucători sub comanda lui Oprița: toți vin de la echipe din Liga 2

Steaua își dă restart în această vară, după ce în precedentele două ediții de campionat a ratat promovarea în Liga a 3-a, mai întâi în fața Rapidului, iar apoi în fața celor de la Carmen București. Clubul cel mai titrat din fotbalul românesc are un nou staff tehnic, condus de Daniel Oprița, și pentru noul sezon nu vrea să mai aibă nicio emoție în a-și atinge obiectivul. Astfel, și campania de achiziții a fost gândită pentru a face un lot puternic și care să facă echipa să defileze prin campionat.

Nu mai puțin de nouă jucători noi au adus până acum steliștii, toți având experiența Ligii 1 și a 2-a. Potrivit Asociației Steliștilor, ultimele trei noutăți din lotul lui Oprița  sunt: Cristian Dănălache, Ovidiu Marin și Sebastian Chitoșcă. Aceștia li se alătură lui Ovidiu Morariu, Sergiu Bactăr, Marian Neagu, Rareș Enceanu, Liviu Băjenaru și Robert Elek.

Cristian Dănălache (37 de ani) a evoluat în sezonul recent încheiat la Sportul Snagov, în Liga 2, în ciuda vârstei înaintate adunând 21 apariții în meciuri și a marcat cinci goluri. În cariera sa, atacantul a jucat pentru CS Otopeni, UTA, Unirea Urziceni, Al-Ettifaq (Arabia Saudită), Bnei Sakhnin (Israel), Jiangsu Sainty, Qingdao Jonoon, Xinjiang Tianshan (toate trei din China), Gyeongnam și Daejeon Citizen (amândouă din Coreea de Sud).

Ovidiu Marian Marin (22 de ani) este un mijlocaș crescut de Concordia Chiajna și care în sezonul recent încheiat a evoluat în Liga 2 la CS Balotești. Pentru ilfoveni a evoluat în 21 de meciuri și a înscris două goluri. Tot de la Balotești vine și mijlocașul Marian Neagu.

Sebastian Gabriel Chitoșcă (26 de ani) este un mijlocaș care s-a remarcat la Ceahlăul Piatra Neamț, echipă pentru care a evoluat în primele două ligi, până la desființarea ei. Apoi a fost achiziționat de FCSB, club pentru care nu a jucat însă, ci a fost împrumutat la FC Voluntari sau FC Brașov. A mai jucat la FC Botoșani și „U” Cluj. Pentru acestea două din urmă a evoluat în sezonul recent încheiat. În prima parte a campionatului a avut 16 apariții la Botoșani și a marcat un gol, iar spre finalul Ligii 2 a semnat cu „U” Cluj, pentru care a prins trei meciuri.

Programul Stelei în luna iulie:

20.07 – amical Steaua – SC Popești Leordeni
22.07 – vizita medicală
23.07 – vizita medicală
24.07 – cantonament de 10 zile
26.07 – amical Muscelul Câmpulung – Steaua
31.07 – meci oficial turul 1 Cupa României, faza națională

Foto principal: Paul URSACHI / Mediafax foto

Pe aceeași temă