Stanciu confirmă interesul unui club din Ucraina pentru Dorin Goga

03 Jan. 2012, 18:38 Bursa transferurilor
Stanciu confirmă interesul unui club din** Ucraina pentru Dorin Goga

Dorin Goga este unul dintre cei mai căutați jucători în această perioadă de transferuri. Daniel Stanciu, team-managerul lui Poli, a confirmat că există mai multe discuții cu cluburi din Liga 1, dar și cu un club din Ucraina.

„Am avut o discuție cu Dan Petrescu la finalul anului trecut, dar nu este nimic concret. Goga este unul dintre cei mai buni jucători din România. Prețul de 1.5 milioane de euro este același pe care a plecat și Gigel Bucur tot la Kuban. Este un jucător de națională, a fost convocat de Victor Pițurcă pentru turneul din Cipru. Este un preț corect pentru o echipă din străinătate, pentru o echipă din România ar putea fi altul prețul. CFR sau Steaua ar putea plăti o suma de transfer, dar nu mai este rentabil acum, dat fiind că România a pierdut locul de Liga Campionilor.

Sunt câteva cluburi din campionatul intern interesate de el și una din străinătate. Nu e Kuban, e mai aproape. E vorba de un club din Ucraina”, a spus Daniel Stanciu la Sport.ro.

Site-ul debanat.ro a publicat astăzi informația potrivit căreia Dan Petrescu în vrea pe Goga la Kuban. De serviciile lui Dorin Goga s-au interesat în ultimele luni Steaua și Rapid.

03 Jan. 2012, 18:38 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă