Stan a semnat pe patru ani

01 Feb. 2009, 16:16 Bursa transferurilor
Stan a semnat pe patru ani

După portughezul Paulinho, FC Ploiești a reușit să obțină și semnătura unui alt jucător de reală perspectivă, fost progresist, anume mijlocașul de bandă stângă Alexandru Stan (foto). Fotbalistul de doar 19 ani a semnat pentru următorii patru ani cu divizionara secundă ploieșteană ce-și propune ca, în această vară, să readucă județul Prahova pe harta Ligii I, după cinci ani de absență!

Stan a fost unul dintre primii jucători liberi de contract de la Progresul și, la fel ca portughezul Paulinho a fost dorit de către antrenorul său de acolo, Marius Șumudică, devenit în această iarnă consilier sportiv la clubul ploieștean. Șumudică spune despre Stan : „Acest jucător nu are cum să nu joace în cariera sa, dacă va fi sănătos, în Liga I. Pentru vârsta sa este unul dintre cei mai buni stângaci din țară și va progresa în continuare”.

Negocierile pentru a se obține semnătura lui Stan nu au fost deloc ușoare, jucătorul fiind dorit și de alte echipe, chiar din Liga I, vineri el participând la două negocieri, după ce a jucat în amicalul cu Kaproni. Până la urmă, Stan a fost convins să vină la Ploiești , mai ales că, pentru banda stângă, echipa a avut probleme, în tur, Florea fiind mai mult accidentat (între timp la jucătorul de la Farul s-a și renunțat), iar Crăciun a fost folosit pe banda stângă, mai mult forțat, în lipsa altor soluții. Talentatul mijlocaș stânga va face deplasarea în lotul cu care FC Ploiești se va deplasa miercuri în Antalya, antrenorul Costel Lazăr și consilierul sportiv Marius Șumudică intenționând să deplasaze în Turcia un lot de 24 de jucători.

01 Feb. 2009, 16:16 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă