Sportul Snagov și-a încheiat cantonamentul de la Tărlungeni și începe pregătirea într-o altă comună din Ilfov. La propriul stadion a început înlocuirea gazonului

Sportul Snagov și-a încheiat cantonamentul de la Tărlungeni și începe pregătirea într-o altă comună din Ilfov.** La propriul stadion a început înlocuirea gazonului

Sportul Snagov și-a încheiat, sâmbătă, după amicalul câștigat cu Olimpic Cetate Râșnov, scor 6-2, cantonamentul de vară pe care l-a efectuat la Tărlungeni. După 13 zile petrecute în comuna brașoveană, antrenorul Laszlo Balint se declară mulțumit de pregătirea pe care au făcut-o jucătorii săi.

„Sunt mulțumit de modul în care a decurs cantonamentul de la Tărlungeni și de parametrii pe care echipa a reușit să îi atingă în această perioadă. Băieții au reacționat foarte bine celor aproape două săptămâni de pregătire intensă și, chiar dacă astăzi au fost obosiți, ei nu și-au pierdut concentrarea, au tratat foarte serios meciul cu formația de Liga a 3-a din Râșnov și și-au îndreptat gândurile către casă abia după ultimul fluier al arbitrului.

Este evident faptul că am acumulat un plus pe partea fizică, dar și în zona tehnico-tactică se vede un progres, pe care vom încerca să îl consolidăm în răstimpul rămas până la debutul noului sezon competițional.
Acum pot să afirm că suntem pe un drum bun, trebuie doar să ne pregătim în continuare la fel de responsabil și să facem cât mai mulți pași în direcția celei mai bune versiuni a Sportului Snagov.

Succesul acestui cantonament se datorează și domnului Iosif Kiss, căruia îi mulțumim pentru excelentele condiții de cazare și antrenament pe care ni le-a asigurat”, a spus Balint.

De astăzi, lotul Sportului își va continua pregătirea pentru stagiunea 2018-2019 pe stadionul din Periș, întrucât la baza sportivă „Voința” din Ghermănești au fost demarate lucrări de înlocuire a gazonului.

9 transferuri a făcut Sportul Snagov în această vară: Lucian Ion (24 de ani, ex CS Balotești), Robert Elek (30 de ani, ex Juventus București), Robert Candrea (23 de ani, ex Olimpia GrudziĂ…dz / Polonia), Florin Ilie (26 de ani, ex CS Mioveni), Darius Buia (24 de ani, ex UTA Arad), Cătălin Hlistei (23 de ani, ex UTA Arad), Valentin Bărbulescu (32 de ani, ex CSM Școlar Reșița), Cătălin Oanea (19 ani, ex Aerostar Bacău) și Alexandru Gîț (20 de ani, ex Dacia Unirea Brăila)

Pe aceeași temă