Sportul Snagov, de neoprit la transferuri și amicale. Ilfovenii au semnat cu încă un jucător și au câștigat din nou la Tărlungeni

  • Sportul Snagov a perfectat la finalul acestei săptămâni încă un transfer, ajungând astfel la nouă achiziții făcute în pauza competițională de vară. Prezent în lot încă de la reunire, fundașul Alexandru Gîț (20 de ani) a semnat cu echipa antrenată de Laszlo Balint. Altfel, astăzi, ilfovenii au desfășurat încă un amical în cantonamentul de la Tărlungeni, câștigând cu 6-2 în fața echipei din Liga a 3-a Olimpic Cetate Râșnov.

 

Alexandru Gîț a semnat cu Sportul un contract valabil pe două sezoane. Fundașul dreapta a evoluat ultima dată la Dacia Unirea, în 2018 jucând în 12 meciuri pentru brăileni. În scurta sa carieră a mai activat la LPS Banatul, club unde s-a format, Sănătatea Cluj, Performanța Ighiu, „U” Cluj și Unirea Jucu.

„Sunt foarte fericit pentru că voi face parte din echipa Sportului Snagov! Am descoperit aici un grup puternic din toate punctele de vedere și am încredere că, împreună, vom întrece toate așteptările, iar următorii doi ani vor reprezenta o perioadă prielnică în cariera mea. Trebuie să mulțumesc familiei mele pentru suport și domnului Mircea Maier, fără ajutorul căruia nu aș fi putut avea ascensiunea profesională din ultimul an”, a declarat Gîț pentru pagina de facebook a clubului din Snagov.

Lucian Ion (24 de ani, ex CS Balotești), Robert Elek (30 de ani, ex Juventus București), Robert Candrea (23 de ani, ex Olimpia GrudziĂ…dz / Polonia), Florin Ilie (26 de ani, ex CS Mioveni), Darius Buia (24 de ani, ex UTA Arad), Cătălin Hlistei (23 de ani, ex UTA Arad), Valentin Bărbulescu (32 de ani, ex CSM Școlar Reșița) și Cătălin Oanea (19 ani, ex Aerostar Bacău) sunt celelalte transferuri perfectate până acum de Sportul Snagov.

Victorie cu șase goluri marcate și cu Râșnov

Cât privește amicalul de astăzi desfășurat împotriva echipei de Liga 3 Olimpic Cetate Râșnov, Sportul Snagov s-a impus cu 6-2, încheind astfel cu două victorii stagiul de pregătire de la Tărlungeni, acolo unde mai trecuse cu 6-0 de Olimpic Zărnești.

Golurile victoriei ilfovenilor au fost marcate de Stelu Costache (două), Lucian Neață (două), Robert Elek (penalty) și Dragoș Huiban (penalty). Pentru râșnoveni au punctat Claudiu Deniș și Dragoș Robu.

Snagovul a început prima repriză în formula: Fl. Iacob – Vlădoiu, Candrea, Fl. Ilie, Bg. Stancu – Bărbulescu, Borțoneanu – Costache, Buia, Hlistei – Elek. În partea secundă au fost utilizați: Poiană – Gîț, Lică, I. Șerban, Oanea – L. Ion, Tazouti – I. Ilie, Oancea, Huiban – Neață.

Echipa din Râșnov a utilizat jucătorii: Mutu – Neculăescu, Bogyor, Stăncuțu, S. Marin – Moraru, Codreanu, Sg. Mihai – Staicu, Tița, Robu. Au mai fost introduși: Tănase, Mihok – Portic, Lașcu, Coltofeanu, Cl. Deniș, Roiu. Antrenor: Florin Dîrvăreanu

După câteva zile de pauză, lotul Sportului își va continua pregătirea pe stadionul din Periș, întrucât la baza sportivă „Voința” din Ghermănești au fost demarate lucrări de înlocuire a gazonului.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă