„Sper să-mi închei cariera aici, la Piatra Olt”

16 Jan. 2012, 17:41 Bursa transferurilor

Prezent la reunirea lotului echipei FC Olt, fostul internațional Agustin Chiriță a confirmat că a ajuns la o înțelegere cu alb-vișinii și și-a exprimat speranța că va da o mână de ajtor la salvarea de la retrogradare.

Chiriță a declarat că încă n-a stabilit pe ce perioadă se va perfecta înțelegerea însă spune că s-a înțeles imediat cu oficialii clubului oltean.

„Mi-a plăcut proiectul, îmi place să muncesc și simt că încă mai pot să joc și ăsta a fost argumentul care m-a motivat cel mai mult să vin aici. Nu au avut loc foarte multe runde de negocieri sau ceva de acest gen.

De înțeles ne vom înțelege și, cu siguranță, voi rămâne în continuare aici să pun umărul la salvarea de la retrogradare și, de ce nu, să jucăm un fotbal frumos și, pe viitor, să sperăm la mai mult”, a declarat Chiriță.

Fotbalistul spune că ia în calcul să-și încheie cariera la FC Olt: „Sper să-mi închei cariera aici, la Piatra Olt, având în vedere că tatăl meu era de aici și sunt mai multe lucruri pentru care am acceptat să vin aici”.

Printre cluburile la care a evoluat Augustin Chiriță, de-a lungul carierei, se numără Minerul Motru, Universitatea Craiova, FC Argeș, Karpaty Lvov, Alprom Slatina și Victoria Brănești.

Sursa: Gazeta Nouă

16 Jan. 2012, 17:41 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă