„Sper ca cei 3 jucători de Liga I aduși să ne ajute să promovăm”

26 Feb. 2012, 08:00 Bursa transferurilor

Tehnicianul Farului Constanța, fostul jucător al Oțelului, Viorel Tănase, a declarat că își dorește promovarea cu noua sa echipă, iar pentru asta patronul echipei, Giani Nedelcu i-a adus trei jucători care au evoluat de-a lungul timpului în Liga I. Tehnicianul consideră că dacă un jucător are valoare, indiferent de vârsta pe care o are, își va găsi un loc în echipa pe care o antrenează.

„Mă mulțumesc cele trei transferuri importante, și aici mă refer la portarul Curcă, Paraschiv și Vali Badea. M-a ajutat și patronul, domnul Nedelcu, pentru că mi-a adus jucătorii pe care i-am dorit. Am venit la Farul pentru că este posibilă o promovare. Sunt șapte puncte diferență de primul loc, iar dacă după primele trei etape vom culege toate punctele eu zic că avem șanse, mai ales că echipele cu care ne vom bate nu au bani să reziste în Divizia B.
Nici noi nu stăm bine, dar noi am scăpat de datoriile vechi. Ne-au mai rămas câteva datorii la actualii jucători pe care le vom onora în această lună.
Farul este o echipă care este obișnuită cu duelurile din Liga I și sper să o readuc pe acest drum. Avem jucători extremi de tineri, dar și mai în vârstă, și cred că asta ne va ajuta enorm în lupta noastră. Chiar cred că un jucător precum Paraschiv își va spune cuvântul la echipă. Indiferent de vârstă, jucătorul dacă are valoare își va găsi un loc la echipele pe care le voi antrena. Eu m-am lăsat la 37 de ani de la Oțelul și puteam să joc cot la cot cu cei mai tineri”
, a declarat Viorel Tănase, în emisiunea „Fotbal la matineu” moderată de Horațiu Sima și Mihai Andrieș

Sursa: Sport Total FM

26 Feb. 2012, 08:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă