Șoimii Pâncota l-a luat pe Alin Pavel din curtea UT-ei

15 Jul. 2012, 14:50 Bursa transferurilor
Șoimii Pâncota l-a luat pe Alin Pavel** din curtea UT-ei

Ultima zi a săptămânii aduce încă o noutate de calibru la Șoimii Pâncota, nou-promovata arădeană fiind, până în acest moment, protagonista celei mai spectaculoase campanii de achiziții. Duminică dimineață, Pavel Piroș și mijlocașul Alin Pavel, legitimat ultima dată la FC Olt Slatina, unde a fost și căpitanul echipei, au ajuns la o înțelegere, iar fotbalistul a devenit echipierul alb-negrilor!

Alin Pavel e al cincilea transfer important al Șoimilor în această vară, după Adi Lengyel, Alin Mihai, Florin Gâlcă și Petrică Huțanu. Președintele Pavel Piroș nu și-a ascuns satisfacția. „Am avut două mari bucurii la sfârșitul acestei săptămâni. Sâmbătă seară, Dinamo a câștigat Supercupa României, iar a doua zi dimineață am semnat cu Pavel. Tot duminică a urmat botezul finului meu, Sașa, pe care l-am îmbrăcat într-un costum cumpărat de la Milano. Revenind la fotbal, campania de transferuri încă nu s-a încheiat, suntem în discuții avansate cu un portar de la Botoșani să vină lângă Cristi Irimia, dar cu și alți jucători”, a punctat conducătorul Șoimilor.

Pavel s-a pregătit cu UTA în această vară, însă veșnica incertitudine de la clubul-fanion l-a determinat să accepte oferta Șoimilor, care se anunță de pe acum o candidată la primele locuri în C5.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

15 Jul. 2012, 14:50 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă