Șoimii Pâncota a transferat un internațional moldovean!

Șoimii Pâncota** a transferat un internațional moldovean!

Fundașul „de buzunar” din Republica Moldova a semnat astăzi cu gruparea condusă de Pavel Piroș și e o soluție pentru banda dreaptă a efectivului pregătit de Dan Cuedan. Sergiu Vițu (20 de ani) e internațional de tineret al Moldovei, el participând, acum doi ani, alături de reprezentativa țării vecine la Campionatul European Under 20 din Norvegia, turul de elită.

Vițu e cunoștință recentă a fotbalului arădean, el sosind la Gloria în anul 2009. A făcut parte din trupa galben-albastră până vara trecută, când a plecat la FC Bihor. În Moldova, Vițu a făcut junioratul la Zimbru Chișinău și CSCT Buiucani. „Am încredere în el, cred că se va dovedi un câștig pentru echipa noastră. Vor mai fi sosiri la noi, probabil săptămâna viitoare vom anunța un nou transfer”, a punctat Pavel Piroș.

Altfel, Șoimii Pâncota și-a confirmat reputația de echipă bine organizată, Dan Cuedan prezentând calendarul meciurilor de verificare din această iarnă. Pe 2 februarie are loc un prim test, în compania Recoltei Apateu (ora 14,00). Peste patru zile, alb-negrii merg la Pecica pentru o întâlnire cu echipa locală Progresul (ora 15,00), iar pe 9 februarie își măsoară forțele cu liderul Ligii a IV-a arădene, CS Ineu (ora 14,00), în fieful grupării lui Adrian Abrudean.

Intensitatea crește în a doua jumătate a lunii, când e programată o dublă confruntare cu colega de serie Olimpia Satu Mare – pe 18 februarie se joacă la Salonta (ora 11,00), iar după patru zile trupa lui Tiberiu Csik vine la Pîncota (ora 14,00). Antrenorul Șoimilor așteaptă și doi jucători în probe la primul meci, pe Trif, de la Aurul Brad, fost junior la UTA, și pe Borlean, legitimat în tur la Șoimii Tauț.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă