Șoimii îi dă pe Pirtea și Issa doar în Liga 1, „altfel rămân la Pâncota”

Șoimii îi dă pe Pirtea și Issa doar în Liga 1,**

Sunt zile fierbinți în ceea ce privește negocierile pentru cei mai constanți fotbaliști ai turului la divizionara secundă Șoimii Pâncota. George Pirtea (19 ani) și Issa Tiaw (23 de ani) au și avantajul vârstei, multe cluburi arătându-se interesate de serviciile lor. În primul rând este vorba despre Dinamo, club la care președintele „alb-negrilor” are deschidere, dar pe urmele fotbaliștilor mai sunt și CS U Craiova sau FC Botoșani.

„Purtăm discuții zilnice pentru ei, aș dori să le rezolvăm cât mai repede într-un fel sau altul situația, pentru a știi și noi dacă mai contăm pe ei și din retur. Un lucru e cert, însă. Pirtea și Issa pleacă doar în Liga 1, altfel rămân la Pâncota. În aceste zile definitivăm și lista cu cei care ne părăsesc din alte motive, iar apoi ne ocupăm și de achiziții. Se vorbește foarte frumos de Pâncota la nivel național, nu dorim să dezamăgim în retur”, a explicat Pavel Piroș.

Până la finalul acestei săptămâni, pâncotanii vor trece pe la casierie pentru a-și încasa salariul pe luna octombrie, în timp ce „oficialii” clubului vor definitiva – în mare parte – programul de pregătire al iernii, din care fac parte, bineînțeles, și jocurile de verificare. În acest sens, Pavel Piroș speră să lege un joc chiar cu echipa sa de suflet, Dinamo, dar asta numai dacă trupa lui Rednic se va cantona pentru câteva zile la Băile Felix.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă