Șoimii e pe punctul de a rămâne fără jucători: „Teoretic, ne putem alege deja viitoarea echipă. Nu ni s-a propus nimic”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 May. 2015, 11:12 Actualizat: 18 May. 2015, 11:13 Bursa transferurilor

Cel mai important transfer al iernii la Șoimii Pâncota s-a dovedit a fi Dragoș Dragalina. Experimentatul mijlocaș a lăsat Mioveniul pentru a da o mână de ajutor echipei din orașul natal la primul din istorie în Liga 2-a. A absentat într-un singur meci din cauza unei probleme la inghinali, însă când a revenit pe gazon a primit și banderola de căpitan din partea lui Ionuț Popa.

Și, chiar dacă a rămas doar cu golul de la Caransebeș, din sezonul regulat al ligii secunde, tehnicul fotbalist și-a adus din plin contribuția la rezultatele bune din play-out și implicit îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare. „Chiar dacă am început puțin mai greu acest an, în play-out am mers foarte bine. Am crescut de la meci la meci, am pus probleme oriunde am jucat și am meritat acel loc 9 ce ne-a scutit de orice emoții. Personal, îmi doream să joc cât mai mult în această primăvară, iar acest scop mi l-am atins. Ca și realizări în teren, am niște regrete, mai bine spus câteva ratări. În minte acum îmi vine o fază la Râmnicu Vâlcea și penalty-ul irosit cu FC Bihor. Dar, una peste alta, mă bucur că mi-am putut aduce aportul la salvarea echipei din orașul natal la primul său sezon de Liga a 2-a”, spune Dragalina.

Dacă în marea parte a sezonului banderola a stat pe brațele lui Rusu, Pașcalău sau Irimia sau Rusu, pe final, în partidele decisive pentru salvarea de la retrogradare, căpitan a devenit chiar Dragoș Dragalina. „Îi mulțumesc lui Mister pentru încredere, cred că a dorit să mă motiveze și mai mult. La un moment dat rămăsesem printre puținii jucători care puteau juca și în atac, am și evoluat ca vârf pe final de sezon, un post ce nu mi-era prea familiar, dar pe care eu zic că nu m-am descurcat rău din moment ce echipa a luat punctele de care avea nevoie pentru îndeplinirea obiectivului”, a adăugat fotbalistul, care a mai purtat banderola de căpitan și la Dinamo II, FC Olt sau CS Mioveni.

Odată cu încheierea campionatului, Dragalina ca și restul jucătorilor pâncotani au intrat în vacanță fără a avea certitudinea că vor mai continua în tricoul „șoimilor”. „Nu ni s-a comunicat absolut nimic despre ceea ce va urma. Din câte știu eu, marea parte a fotbaliștilor mai au contract cu Pâncota până pe 30 iunie și, teoretic, își pot alege deja viitoarea echipă atâta timp cât nu ni s-a propus nimic din partea clubului. Asta voi face și eu în săptămânile ce urmează, voi cântări fiecare ofertă, așa că există posibilitatea să plec din nou de acasă”, a recunoscut mijlocașul de 27 de ani.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 May. 2015, 11:12 Actualizat: 18 May. 2015, 11:13 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă