Slătinenii și-au luat un fundaș ghanez

Slătinenii** și-au luat un fundaș ghanez

Numărul jucătorilor extracomunitari de la ALRO Slatina a ajuns la patru, după ce oficialii divizionarei B slătinene au transferat un fundaș central originar din Ghana.

Dacă Cristopher Quist se află la cel de-al patrulea sezon petrecut la Slatina, acesta fiind adus în 2010 de Jane Nițulescu, mijlocașul central defensiv acuzând o accidentare mai veche, fiind nevoit să părăsească cantonamentul pentru a face mai multe investigații medicale, ALRO Slatina a mai adus în această vară doi atacanți de culoare – N”Kongue și Francisc Agbleta, care a semnat o înțelegere pe doi ani.

Ultimul jucător sosit în tabăra slătinenilor este Joseph Apeaning, un fundaș central format la Școala de Fotbal „Cărăimanul EuroAfrica Bușteni”, care a evoluat în ultima perioadă la o echipă din Bulgaria.

Antrenorul de la ALRO Slatina, Dan Oprescu, a declarat că jucătorul s-a alăturat lotului în cantonamentul centralizat de la Poiana Brașov, acesta intrând în programul echipei.

„Jucătorii de culoare pe care îi avem, dar și ceilalți care s-au alăturat în această vară lotului s-au adaptat la echipă, iar ședințele de pregătire decurg așa cum ne-am propus. În total avem patru jucători extracomunitari, pentru că zilele trecute l-am mai transferat și pe fundașul central Joseph Apeaning. Îl știu pe jucător, pentru că s-a pregătit și în sezonul anterior cu noi”, a spus Dan Oprescu.

Lotul echipei ALRO Slatina, care este format din 27 de jucători, va reveni în localitate joi, 1 august.

Sursa: Gazeta nouă

Pe aceeași temă