Sinescu a renunțat la trei jucători

Sinescu** a renunțat la trei jucători

Cu un parcurs bun pentru o nou-promovată, în Liga a III-a, unde are aproape asigurat un loc de play-off, CSM Câmpina a făcut, la rândul ei, primii pași pentru pregătirea părții a doua a campionatului.

După ce „colega” Fortuna a dat afară 6 fotbaliști, la CSM lista disponibilizaților este mult mai scurtă, cuprinzând, deocamdată, trei nume: Cătălin Vlad, Răzvan Catană și Alexandru Lungu.

Primul dintre cei la care se va renunța, Cătălin Vlad, a fost accidentat o bună perioadă de timp, atunci când a jucat însă, a reușit să aducă 3 puncte în meciul retur, de la Conpet. Al doilea „disponibilizat”, Răzvan Catană, a avut apariții destul de rare la număr în tricoul CSM-ului, fiind titular de puține ori, în ciuda unei crize de efectiv pe care echipa lui Sinescu a traversat-o în prima parte a campionatului. „Lista” este închisă de Alexandru Lungu, fundaș central care, deși a fost titular în ultimele etape, nu l-a convins pe Sinescu să-l oprească în lot.

Dobrinoiu – pe lista achizițiilor

Cu probleme de efectiv, CSM-ul trebuie să se miște rapid pe piața transferurilor, unul dintre jucătorii vizați pentru a face parte din lot, în retur, fiind Cosmin Dobrinoiu. Mijlocașul stânga a jucat pentru FC Zagon, colega de serie a CSM-ului, de unde a fost dat afară, după care s-a antrenat sub comanda lui Florin Pârvu, la Conpet. Acum, Dobrinoiu este în tratative cu CSM-ul, care mai are pe lista jucătorilor pe care-i dorește în această perioadă, printre alții, și pe Daniel Petre (fundașul celor de la Petrolistul Boldești, pentru care câmpinenii trebuie să achite o sumă de bani, ca să obțină transferul).

Desigur, la capitolul achiziții, echipa pregătită de Valentin Sinescu nu se va opri aici, lotul urmând să fie întărit după această „remaniere”, prima veste bună fiind aceea că mijlocașul Claudiu Dumitrescu și-a prelungit contractul, care expira în această iarnă, „Cleo” având o ofertă de la Chindia, căreia nu i-a dat curs, preferând să rămână acasă.

Articol scris de Marian DIMA

Foto: sportcampina.blogspot.ro

Pe aceeași temă