Și Viorel Moldovan a refuzat Universitatea Cluj!

06 Jul. 2009, 00:32 Bursa transferurilor
Și Viorel Moldovan** a refuzat Universitatea Cluj!

 

UPDATE

 

După Florin Răducioiu, Nicolo Napoli, și Viorel Moldovan a refuzat să preia frâiele Universității Cluj. Fostul tehnician al lui FC Vaslui a tratat ieri cu partonul Florian Walter, iar azi dimineață a declarat că nu vrea să antrenze pe U Cluj.

 

Rămâneți pe www.liga2.ro pentru alte amănunte legate de căutările celor de la Universitatea Cluj pentru a umple golul de pe banca tehnică.

 

 

 

 

 

 

Tehnicianul dat afară de la FC Vaslui înainte de terminarea campionatului este cel cu care patronul „șepcilor roșii” vrea să înceapă reconstrucția echipei, după ce Napoli l-a lăsat cu ochii în soare.
 

Florian Walter n-a stat mult pe gânduri după ce italianul l-a trădat și s-a reorientat rapid. Ținta sa a fost un alt antrenor care s-a despățit de curând de o echipă din Liga I. Fostul tehnician al lui FC Vaslui, Viorel Moldovan a fost contactat de omul de afaceri, iar acesta s-a prezentat de urgență acasă la Walter, la negocieri. Contractul a fost similar cu cel propus lui Napoli: Doi ani de angajament, 150.000 de euro salar în primul an și 30.000 de euro bonus, în cazul în care „șepcile roșii” vor termina în primele cinci.

 

În al doilea an contractul crește cu 50.000 de euro, iar Moldovan ar putea încasa alți 50.000 de euro în cazul promovării. În schimb „Vio” este obligat să promoveze „U” Cluj în Liga I peste doi ani și să formeze o echipă care să-și propună cupele europene în trei sezoane.

 

După aproape trei ore de negocieri, Viorel Moldovan a părăsit reședința familiei Walter și a cerut timp de gândire până astăzi. Dacă va accepta propunerea patronului clujenilor Moldovan va fi prezent astăzi, de la ora 17 la reunirea Universității.


Țălnar în stand-by

 

Florian Walter nu a renunțat nici la ideea cooptării în staff-ul lui „U” al lui Cornel Țălnar, cel cu care a lucrat la Dinamo II. Walter ar putea să-l aducă pe „Țânțarul” la Cluj în funcția de director tehnic, în cazul în care Viorel Moldovan acceptă funcția de antrenor principal. În cazul în care „Vio” refuză Cornel Țălnar ar putea fi el noul tehnician al „șepcilor roșii”.

 

 

articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

06 Jul. 2009, 00:32 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă