Sergiu Popescu revine la Vâlcea

11 Jul. 2012, 14:47 Bursa transferurilor
Sergiu Popescu** revine la Vâlcea

Mijlocașul Sergiu Popescu a ajuns în această dimineață la Râmnicu Vâlcea și a efectuat primul său antrenament sub comanda lui Alin Artimon.

Sergiu Popescu este aproape de revenirea la CSM, club pentru care a mai evoluat în perioada 2008-2010, tot sub comanda antrenorului Alin Artimon.

După desființarea Alro, mijlocașul va fi liber de contract și urmează ca zilele viitoare să semneze înțelegerea cu alb-albaștrii. „În mare parte, m-am înțeles cu Vâlcea, urmează să stabilim toate detaliile. Îmi face plăcere să revin la CSM, club unde m-am simțit cel mai bine în cariera mea de jucător. Echipa este foarte tânără, au mai rămas doar Vasile și Pârvu, sper să facem treabă bună . Un rol determinant în revenirea mea îl are antrenorul Alin Artimon, pe care îl apreciez mult de când am colaborat la Vâlcea. Știu că voi juca din nou mijlocaș central, nu de bandă dreapta, ca la Slatina, dar mie îmi convine orice post în linia mediană” a spus Popescu.

Mijlocașul este dezamăgit de desființarea Alro Slatina, club pentru care a evoluat ultimele două sezoane. „Îmi pare rău că echipa nu a reușit promovarea, poate din acest motiv s-a și desființat clubul. Nu știu eu cauzele, dar cred că am avut și mult ghinion în tur. M-am simțit bine la Slatina, au fost doi ani frumoși” a mai afirmat Sergiu Popescu.

Articol scris de Adi Georgescu

11 Jul. 2012, 14:47 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă