SCM-ul s-ar putea baza pe patru juniori de la CS Mioveni

SCM-ul s-ar putea baza** pe patru juniori de la CS Mioveni

În noul sezon, banca tehnică a SCM-ului s-ar putea baza și pe patru juniori pe care Mioveniul i i-ar putea împrumuta. Este vor­ba despre Dobra, Simion, Delcea și Stancu, toți alăturându-se alb-violeților la începutul acestei săptămâni.

De altfel, doi dintre ei, Dobra și Delcea, chiar au fost titulari marți seara în amicalul dintre SCM Argeșul și CS Mioveni, ei jucând contra unor jucători cu care s-au antrenat până de curând. Asta nu i-a împiedicat să pună osul serios la fiecare minge, însă to­tul s-a desfășurat până la ur­mă în limitele sportivității.
 
Fiul contra tatălui

Amicalul de marți a constituit pri­­lejul ca un tată să aibă ca ad­versar fiul! Nu amândoi pe teren și unul pe gazon și altul în tribu­ne. Este vorba de Alin și Va­sile Popa, primul fiind ju­că­­tor la CS Mioveni, iar al doi­lea, di­rec­tor sportiv la SCM Ar­ge­șul Pitești.

Dacă Alin Popa a stat pe teren o repriză, tatăl său, Va­­sile Popa, a urmărit tot me­ciul de la loja oficială, alături de delegatul echipei, Gabi Ale­xe, cei doi monitorizând la cere­rea antre­norilor fiecare jucător în parte.

Patru n-au jucat la piteșteni

Banca tehnică a gazdelor n-a fo­losit în acest meci patru ju­că­tori din lotul echipei: Stuparu, Băr­­bulescu, Popa și Simion. Pri­mii doi n-au intrat în planurile lui Iulian Crivac pentru acest joc, iar ulti­mii doi au făcut un antre­nament se­parat pe marginea te­renului, alergând câteva zeci de minute, pentru a se recu­pera.

Mioveniul evoluează mâine la Craiova

Următorul meci de pregătire al lui CS Mioveni va fi mâine după-a­miază, la Craiova. Echipa an­tre­nată de Iordan Eftimie va fa­ce deplasarea pentru a juca un meci de pregătire pe sta­dio­nul Ion Oblemenco, cu SC Uni­ver­­si­ta­tea Craiova, formația Pri­măriei din Bănie. Amicalul va în­cepe la ora 18 și nu va fi ne­voie de nocturnă pentru dispu­tarea lui.

Articol scris de Silviu Mihai

Pe aceeași temă