SCM Argeșul Pitești l-a transferat pe Robert Neagoe

04 Sep. 2012, 11:20 Bursa transferurilor
SCM Argeșul Pitești** l-a transferat pe Robert Neagoe

SCM Argeșul Pitești a făcut săptămâna trecută un transfer important, alb-violeții reușind să obțină semnătura fostului jucător al lui FC Argeș și CS Mioveni, Robert Neagoe. Mijlocașul a evoluat ultima oară pentru Farul Constanța, și a venit la Pitești liber de contract.

„Neagoe este singurul jucător pe care l-am luat acum. Deo­cam­­dată, se repezintă bine la an­tre­na­mente, fiind în perioada de a­comodare. Are experiență, și cred că este ceea ce avem ne­voie la mijlocul terenului. Este ju­cătorul care poate să facă dife­rența. O să îl folosesc în zo­nă cen­trală, pentru că acolo a și jucat la Farul, anul trecut”, ne-a spus antrenorul Cristi Negru.

Altfel, tehnicianul piteștenilor este supărat că echipa lui e ne­voită să stea în primele două e­tape, iar când vor începe sezonul, adversarii pot fi în formă mult mai bună. „Sunt 12 echipe și do­uă echipe stau la fiecare etapă. Nu înțeleg de ce nu s-a refăcut seria și să joace toată lumea în fiecare etapă. Noi, când jucăm cu Conpet, ei sunt deja în formă. Nici nu știi cum să mai pregătești jocurile. Oricum, am schimbat programul de pre­gătire de câteva ori, din această cau­­ză”, a mai spus Negru.

În ce pri­vește pre­­gă­tirea de pâ­nă la înce­pe­rea cam­­pio­natu­lui, SCM Pi­tești a jucat în week-end un meci a­mi­cal cu grupa de ju­niori de la FC Argeș, antre­nată de Gheor­ghe Cristian.

As­tăzi, de la ora 17, violeții au pro­gramat un nou amical, cu CSS Dinicu Go­­lescu Cîmpu­lung, iar vineri antrenorii intențio­nează să dis­pute un nou joc de pregătire, cu o formație de Liga a treia, de da­ta aceasta.

Articol scris de Silviu Mihai

04 Sep. 2012, 11:20 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă