Schimbări între buturi! Vin Caparco și Avram, pleacă Miron și Dani?

Schimbări între buturi!** Vin Caparco și Avram, pleacă Miron și Dani?

Divizionara secundă de fotbal din Copou pregătește serioase schimbări de trupe în această perioadă, în paralel cu discuțiile legate de rezilierea unor contracte purtându-se negocieri pentru aducerea altora în loc. Ultimul nume ajuns pe lista președintelui Florin Prunea este cel al mijlocașului central Macarie (Unirea Slobozia).

Nemulțumiți în primul rând de cele mai multe dintre evoluțiile din sezonul de toamnă, responsabilii echipei din Copou încearcă ușor-ușor să-și convingă susținătorii că pentru atingerea obiectivului de promovare este nevoie de achiziții mai importante ca în vară, atât numeric, cât mai ales valoric. Iar dacă unii dintre jucătorii puși pe lista transferuri imediat după intrarea în vacanță s-au despărțit deja de CSMS, cu alții au demarat ori vor începe tratative în acest sens săptămâna aceasta. Iar după ce a spus că imediat ce își reziliază angajamentul cu ASA Târgu Mureș, unde are un salariu de 4.000 de euro, italianul Alessandro Caparco va semna cu formația antrenată de Marius Lăcătuș, este limpede că pe lista celor la care renunță este și titularul acestui post Bogdan Miron. Cum, însă, nici de „rezerva” Dani, care în ultimele etape nu a mai prins nici măcar banca oficialii ieșeni nu s-au declarat de cum se pregătește, este ușor de intuit că discuțiile pe această temă cu Avram, unul dintre remarcații Științei Miroslava (Liga a III-a) în toamnă, nu sunt deloc întâmplătoare. Așa că sunt șanse mari de tot ca în locul lui Bogdan Miron, care a primit mai multe goluri de la distanță, și la Dani, să se renunțe, deși cei doi susțin că până acum nu li s-ar fi propus nimic oficial în acest sens, urmând să vină în loc Caparco, respectiv Avram.

Pe italian, Lăcătuș îl cunoaște bine din pregătirea din iarna trecută de la FCM Târgu Mureș, de unde actualul antrenor din Copou a plecat după trei etape, iar cu tânărul bistrițean tot mai multă lume susține că merită lucrat pentru a-și pune în valoare calitățile. Și unul, dar și celălalt, doresc să îmbrace din primăvară tricoul CSMS, fiind dispuși să pună umărul la revenirea grupării ieșene în elită.

În schimb, Miron nici nu vrea să audă de o eventuală despărțire de stadionul „Emil Alexandrescu”, fiind convins că nu el poartă întreaga vină a golurilor primite de la distanță: „Dar eu am jucat singur în toamnă la CSMS? Fiecare are partea lui de vină la golurile încasate, neconsiderându-mă cel mai important vinovat după niște execuții de-a dreptul senzaționale”.

Certă este, însă, sosirea fundașului dreapta brăilean Bosoi, care a lăsat o bună impresie în meciul câștigat în ultima etapă de CF, cu 2-0, în Copou, ce a stârnit o adevărată criză de nervi în rândurile responsabililor CSMS.

Lepmets vrea să joace în Estonia

Dispărut fără urmă în timpul pregătirilor din vară, portarul eston Lepmets dorește să-și continue cariera în țara de origine, după ce toată toamna a lucrat tot în Estonia, dar în domeniul alimentar. „Purtăm discuții cu un club din Estonia pentru a-l ceda, pentru că și așa ar trebui să scăpăm de contractul său. Dacă a reușit deja să convingă pe cineva să-l ia, cu atât mai bine”, a precizat ieri președintele executiv Florin Prunea.

„Avrămia și Herghelegiu nu trebuie să plece de la Iași! Trebuie făcute toate eforturile ca acești copii ai Iașului să fie păstrați. Sunt jucători foarte buni, care pot reprezenta viitorul CSMS în perspectiva revenirii echipei în Liga I”
Florin Prunea, președinte executiv CSMS

Sursa: Evenimentul

Pe aceeași temă