Din „Municipiu”, Fortuna cere capul lui Istvan Kovacs

Publicat: 26 Sep. 2011, 17:12 Actualizat: 26 Sep. 2011, 17:13 Arbitri
Din „Municipiu”,  Fortuna cere capul lui Istvan Kovacs

Scandalul de la CCA din ultimele zile are ecou și în ultimul eșalon, acolo unde evoluează acum Fortuna Covaci. Cea mai mică grupare ce a evoluat în Liga a II-a acuză din nou prin vocea lui Tavi Stăncioiu. Jurnalistul implicat la gruparea sătească reamintește de arbitrajul lui Istvan Kovacs din jocul Fortuna Covaci – FCM Târgu Mureș (scor 0-2), în sezonul 2009-2010.

Iată mesajul complet postat pe siteul oficial al micuței grupări:

„Încrengătura clubului FCM Tg. Mureș, altfel o grupare nouă și extrem de plăcută, cu arbitrii iese la iveală. Mafiotul Avram sr. a fost legat, anonimul Țerbea, la fel.

În aprilie 2010, fiind în conducerea micuțului club Fortuna Covaci, am scris pe site-ul acestei grupări – despre meciul de Liga a II-a pe care tocmai îl susținuse, și îl pierduse (0-2), acasă, cu FCM Tg. Mureș, echipă care la finalul acelui sezon va promova în elită – o știre cu titlul „Kovacs Istvan, arbitraj curvesc!”: «Prestația „cavalerului” din Carei, arbitru de Liga I (cum de a fost delegat un arbitru cu o cotă atât de mare la un meci total dezechilibrat după calculul hârtiei?), a fost una absolut curvească! A avut mereu grijă ca nu cumva târg-mureșenii să plece acasă fără trei puncte. Dacă n-am ține prea mult la Țara Românească și la viitorul ei, am solicita și noi arbitri străini, atâta de perverși pot fi unii de-ai noștri! Zi, bă, Kovacse, ai luat cașcaval?».

Istvan ăsta nu ne-a dat atunci două penalty-uri mai clare decât fluierul pe care-l ține-n gură, unul la 0-0 și unul la 0-1, și a validat golul doi dintr-un ofsaid mai mare decât statuia eroilor români din Carei. După meci, când a ieșit de la vestiare, mie mi-e rușine de cum m-am comportat: l-am înjurat ca la ușa cortului și doar grație jandarmilor a scăpat de un pumn în gură.

După arestările de sâmbătă, totul se leagă. Legați-l și pe ăsta!”

Publicat: 26 Sep. 2011, 17:12 Actualizat: 26 Sep. 2011, 17:13 Arbitri
Pe aceeași temă