Din „Municipiu”, Fortuna cere capul lui Istvan Kovacs

26 Sep. 2011, 17:12 Arbitri
Din „Municipiu

Scandalul de la CCA din ultimele zile are ecou și în ultimul eșalon, acolo unde evoluează acum Fortuna Covaci. Cea mai mică grupare ce a evoluat în Liga a II-a acuză din nou prin vocea lui Tavi Stăncioiu. Jurnalistul implicat la gruparea sătească reamintește de arbitrajul lui Istvan Kovacs din jocul Fortuna Covaci – FCM Târgu Mureș (scor 0-2), în sezonul 2009-2010.

Iată mesajul complet postat pe siteul oficial al micuței grupări:

„Încrengătura clubului FCM Tg. Mureș, altfel o grupare nouă și extrem de plăcută, cu arbitrii iese la iveală. Mafiotul Avram sr. a fost legat, anonimul Țerbea, la fel.

În aprilie 2010, fiind în conducerea micuțului club Fortuna Covaci, am scris pe site-ul acestei grupări – despre meciul de Liga a II-a pe care tocmai îl susținuse, și îl pierduse (0-2), acasă, cu FCM Tg. Mureș, echipă care la finalul acelui sezon va promova în elită – o știre cu titlul „Kovacs Istvan, arbitraj curvesc!”: «Prestația „cavalerului” din Carei, arbitru de Liga I (cum de a fost delegat un arbitru cu o cotă atât de mare la un meci total dezechilibrat după calculul hârtiei?), a fost una absolut curvească! A avut mereu grijă ca nu cumva târg-mureșenii să plece acasă fără trei puncte. Dacă n-am ține prea mult la Țara Românească și la viitorul ei, am solicita și noi arbitri străini, atâta de perverși pot fi unii de-ai noștri! Zi, bă, Kovacse, ai luat cașcaval?».

Istvan ăsta nu ne-a dat atunci două penalty-uri mai clare decât fluierul pe care-l ține-n gură, unul la 0-0 și unul la 0-1, și a validat golul doi dintr-un ofsaid mai mare decât statuia eroilor români din Carei. După meci, când a ieșit de la vestiare, mie mi-e rușine de cum m-am comportat: l-am înjurat ca la ușa cortului și doar grație jandarmilor a scăpat de un pumn în gură.

După arestările de sâmbătă, totul se leagă. Legați-l și pe ăsta!”

26 Sep. 2011, 17:12 Arbitri
Pe aceeași temă