Portarii liderilor se duelează la distanță: Brac și Caparco, 450 de minute fără gol primit

Mihai Andries 06 Apr. 2014, 11:53 Campionat
Portarii liderilor se duelează la distanță: Brac și Caparco, 450 de minute fără gol primit

Invincibilitatea din ultima vreme a celor doi lideri ai Ligii a II-a, CSMS Iași și CS U Craiova, are și o explicație dacă ne uităm la forma celor doi titulari dintre buturi. Astfel, atât italianul Caparco de la CSMS Iași și sârbul Bojan Brac trec prin cele mai bune momente ale carierei lor. Cei doi au stabilit după această rundă un inedit record, ajungând la cinci meciuri consecutive fără gol marcat, adică un total de 450 de minute.

Este drept că debutul lor în 2014 nu a fost unul perfect, cu mic plus în favoarea italianului. Astfel, Caparco a primit doar un singur gol în această primăvară, în meciul cu FC Clinceni și acela de abia în ultimele secvențe ale partidei cu gruparea ilfoveană. De partea cealaltă, Brac a bifat două meciuri cu gol primit înainte de a reuși această serie de invincibilitate. Portarul CS Universității a fost învins atât în meciul de acasă cu ASA Târgu Mureș, cât și în deplasarea de la Satu Mare.

Ar mai fi de adăugat că sârbul poate termina sezonul regulat cu doar 540 de minute fără gol primit, pentru că echipa sa mai are doar un meci de jucat. De partea cealaltă, Caparco își poate extinde recordul cu 180 de minute, fiind avantajat de programul echipei sale, care mai joacă împotriva Berceniului și Buzăului.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Dan LIXANDRU

Mihai Andries 06 Apr. 2014, 11:53 Campionat
Pe aceeași temă