Schimbare de oraș pentru Petre Grigoraș! Fostul antrenor al Farului coboară din nou în Liga 3, unde a preluat o echipă importantă și are ca obiectiv promovarea

Schimbare de oraș pentru Petre Grigoraș!** Fostul antrenor al Farului coboară din nou în Liga 3, unde a preluat o echipă importantă și are ca obiectiv promovarea

A coborât în Liga 3 pentru a ajuta noul Farul să promoveze, și-a îndeplinit obiectivul, apoi a antrenat echipa constănțeană, după o mică întrerupere în vara trecută, și în Liga 2, unde a reușit să o mențină în campionat. E vorba despre antrenorul Petre Grigoraș (54 de ani), care de astăzi este șef al băncii tehnice la Foresta Suceava. Experimentatul tehnician, liber de contract după ce în vară și-a încheiat contractul cu Farul, a coborât din nou în Liga 3 și are ca obiectiv promovarea.

Foresta a început sezonul cu Vespazian Colban antrenor principal, însă după desfășurarea celui de-al doilea meci din acest sezon cele două părți au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului. „Am constatat că avem viziuni diferite în ceea ce privește lupta pentru promovare. Din acest motiv am considerat că este mai bine să întrerupem colaborarea încă de pe acum. Chiar dacă nu am pierdut în primele două etape, jocul echipei nu a fost cel pe care îl așteptam. Așa că am hotărât să schimbăm ceva acum, înainte să ne compromitem șansele la promovare”, motiva președintele Andrei Ciutac despărțirea Forestei de Colban, citat de Gazeta SV.

Iar echipa suceveană și-a găsit destul de repede un nou antrenor, unul cu nume important în fotbalul românesc. „Începând de astăzi, noul antrenor principal al echipei este Petre Grigoraș. Experimentatul tehnician va ajunge astăzi la Suceava, urmând ca mâine să efectueze primul antrenament pe Areni! Bine ai venit, Petre Grigoraș!”, a anunțat, joi, clubul Foresta, pe pagina sa de Facebook.

Astfel, Petre Grigoraș își va începe munca la Foresta începând de vineri, când va conduce primul antrenament, iar sâmbătă va sta pe banca tehnică la meciul de campionat cu SC Oțelul Galați, de pe stadionul Areni, care va începe la ora 17:00. Grigoraș are ca obiectiv să promoveze Foresta Suceava în Liga 2, dar și să după echipa cât mai departe în Cupa României. Marți, de la ora 16:30, Foresta joacă pe teren propriu, în Faza a IV-a a competiției, cu Aerostar Bacău.

În cariera se antrenor, Petre Grigoraș a condus echipele Farul Constanța, FC Onești, Petrolul Moinești, Oțelul Galați, Poli Iași, Pandurii Târgu Jiu, CFR Cluj, ASA Târgu Mureș, ACS Poli Timișoara și SSC Farul Constanța.

3-0 cu Sporting Liești și 1-1 cu KSE Târgu Secuiesc sunt rezultatele înregistrate de Foresta în acest debut de sezon. Foresta ocupă locul 4 după două etape, cu 4 puncte, fiind în spatele a trei echipe cu punctaj maxim, SCM Oțelul, Aerostar și Bucovina Rădăuți. Sâmbătă, de la ora 17:00, pe Areni, echipa suceveană o întâlnește pe SC Oțelul, liderul Seriei 1.

Pe aceeași temă