Scandal cu Jovanovic

Publicat: 23 Feb. 2009, 12:17 Actualizat: 23 Feb. 2009, 14:41 Bursa transferurilor
Scandal cu Jovanovic

Universitatea nu a rupt contractul cu Milan Jovanovic, chiar dacă acesta nu s-a mai prezentat la echipă de mai bine de patru luni, iar acum clujenii îl strâng cu ușa pe muntenegrean, acesta reclamându-i și la UEFA între timp. La finalul turului, oficialii lui „U” l-au înștiințat pe Milan Jovanovic că este liber să plece la orice club care achită 100.000 de euro pentru el. Muntenegreanul nu și-a găsit echipă, dar a reclamat „U” Cluj la UEFA pentru că nu-i achită salariul, dar cere bani pentru el. În cele din urmă fundașul pare să-i fi convins pe rușii de la Spartak Nalchik. Site-urile din Rusia îl dau pe Jovanovic transferat, dar clujenii spun că el este sub contract cu Universitatea.

 

„Șepcile” vor să-l facă pe Jovanovic să-și retragă memoriul de la UEFA și să primească măcar 50.000 de euro. „Am aflat și eu că este în Rusia, dar până nu ne vor fi livrați în cont banii pe care îi cerem și până ce el nu va renunța la salariile pe care le cere de la noi, nu poate pleca”, a declarat Remus Câmpeanu. Dacă Jovanovic nu își retrage plângerea de la UEFA, „U” Cluj ar putea primi interzis la transferuri. Jucătorul riscă de asemenea să fie suspendat pentru dublă semnătură, dacă a parafat înțelegerea cu Spartak.


Marincău nu joacă cu Drobeta

 

Deși era așteptat să revină la antrenamente încă de astăzi, fundașul „șepcilor” a aflat că recuperarea sa va mai dura încă două săptămâni, după entorsa suferită în jocul cu FC Zalău. „Marincău mai are nevoie de două săptămâni pentru a se recupera complet. Este exclus să joace în prima etapă”, a declarat medicul lui „U” Cluj, Dragoș Vălean.

Publicat: 23 Feb. 2009, 12:17 Actualizat: 23 Feb. 2009, 14:41 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă