SC Oțelul și-a prezentant încă două noi achiziții. Ambii jucători spun că au semnat cu un club de tradiție și că vor să promoveze în Liga 2

SC Oțelul și-a prezentant încă două noi achiziții.** Ambii jucători spun că au semnat cu un club de tradiție și că vor să promoveze în Liga 2

Dacă până la finalul anului 2017, SC Oțelul reușise să-i aducă pe Bogdan Matei (fundaș central, ex Academica Clinceni), Alexandru David (fundaș dreapta, ex AFC Hărman) și Radu Necșulescu (mijlocaș central, împrumut de la FC Hermannstadt), în primele zile din 2018, clubul gălățean a stagnat puțin pe piața transferurilor. Însă, la reunirea de miercuri, în lot au apărut și noutățile Andrei Pușcașu (mijlocaș ofensiv, împrumut de la Dunărea Călărași) și Mihnea Vlad (mijlocaș central, împrumut de la Dinamo București). Toți cei cinci și-au început activitatea la Oțelul cu vizitarea muzeului clubului, avându-l ghid pe președintele Cornel Moisescu.

Pușcașu și Vlad sunt primele achiziții ale gălățenilor în 2018. Ambii jucători au fost prezentați oficial ca veniți „sub formă de împrumut la SC Oțelul Galați, cu posibilitatea de trece definitiv la formația noastră în eventualitatea în care vom promova în Liga 2”.

Mihnea Vlad este născut pe 8 iulie 1999 și este junior crescut de Dinamo București, club alături de care a evoluat în acest sezon în UEFA Youth League. Evoluează pe postul de mijlocaș central, poate fi folosit ca jucător U19 în teren.

Chiar dacă am fost prezent la reunirea de la Dinamo, mi-am dorit mai mult să vin la Oțelul, o echipă de tradiție și un club ce dispune de condiții care mă pot ajuta să cresc în valoare. Am venit să promovăm și apoi să jucăm în liga secundă”, a declarat Mihnea Vlad, mijlocaș SC Oțelul Galați.

Andrei Pușcașu este născut pe 10 aprilie 1990, evoluează pe postul de mijlocaș central ofensiv, iar în acest tur de campionat a avut opt prezențe la liderul Ligii 2, Dunărea Călărași. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Conpet Cireșu, Gloria Buzău și Dacia Unirea Brăila. Are 155 de meciuri în liga secundă, unde a marcat 23 de goluri și a oferit șase pase de gol.

„Am venit cu gândul să joc și să ajut Oțelul. Cred ca voi avea mai multe șanse de a juca decât aveam la Călărași, voi munci și voi încerca din răsputeri să ajut echipa să-și îndeplinească obiectivul. Nu cunosc foarte bine nivelul Ligii a 3-a, dar o să mă adaptez și evident că vom face tot ce ne stă în putință ca să promovăm. Am vizitat și muzeul clubului, e prima dată pentru mine când văd așa ceva și mă bucură faptul că am ajuns la o echipă cu tradiție”, a declarat Andrei Pușcașu, mijlocaș SC Oțelul Galați.

Robert Moglan, următoarea achiziție

Ca noutăți, la reunire au mai fost prezenți și Robert Moglan și camerunezul Franklin Tebo, un fundaș central în vârstă de 19 ani. Moglan va semna cu Oțelul, în timp ce Tebo va fi testat.

„Robert Moglan, fundaș/mijlocaș central gălățean ce s-a antrenat alături de echipa noastră și în finalul turului și care va semna un contract cu Oțelul în perioada imediat următoare. Fundașul central Vlad Moglan și atacantul Andrei Munteanu de la Centrul de Copii și Juniori au fost și ei prezenți la reunire și vor rămâne în programul de pregătire al echipei de seniori, în timp ce jucătorul de culoare Franklin Tebo, fundaș central în vârstă de 19 ani, va fi testat în această perioadă de staff-ul tehnic al echipei”, a anunțat SC Oțelul pe site-ul oficial.

Pe aceeași temă