Șase jucători au fost împrumutați de Oțelul la concitadina Dunărea!

Șase jucători au fost împrumutați** de Oțelul la concitadina Dunărea!

Atacantul Bogdan Chipirliu (foto, la minge), prezent în lotul de seniori al FC Oțelul Galați în prima parte a sezonului 2012-2013 și titular incontestabil la FC Oțelul II, a fost trimis astăzi sub formă de împrumut la FCM Dunărea Galați, grupare care activează în Seria I a Ligii a II-a și care a semnat un protocol de colaborare cu Campioana și Supercampioana României, ediția 2011. Chipirliu va juca la FCM Dunărea până la vară.

Pentru a dovedi eficiența protocolului dintre cele două cluburi, document semnat zilele trecute, FC Oțelul i-a transferat temporar la FCM Dunărea și pe fundașii Andrei Marus, Florin Stoica, pe mijlocașii Cenk Firat și Cosmin Gârleanu, dar și pe atacantul Ousmane Gueye. Patru dintre ei au jucat în tur la Oțelul II, în Seria I a Ligii a III-a, iar Stoica, de asemenea produs al Centrului de Copii și Juniori al FC Oțelul, trece la FCM Dunărea după o perioadă petrecută la SC Bacău.

Narcis Răducan (director general FC Oțelul Galați):Bogdan Chipirliu este unul dintre marile talente ale Oțelului și consider că a depășit nivelul Ligii a III-a, deci avea nevoie de meciuri în picioare. La FCM Dunărea va avea șansa de a activa într-o competiție mult mai tare și îi doresc să demonstreze cât mai repede că trebuie să ajungă la echipa noastră de seniori. De asemenea, Marus, Stoica, Firat, Gârleanu și Gueye sunt peste nivelul eșalonului al treilea și aveau nevoie de o altă provocare. Le urez tuturor succes la FCM Dunărea și le transmit că îi monitorizăm cu mare atenție!

 

Sursa: Oțelul Galați

 

Pe aceeași temă