Șapte jucători la final de contract

14 Jun. 2012, 17:28 Bursa transferurilor
Șapte jucători la final de contract
Finalul acestui sezon a fost unul destul de bun pentru FC Zalău, gruparea condusă de Ioan Morar clasându-se pe locul patru. Deja gândurile se îndreaptă pentru următorul sezon de la care cu siguranță se dorește ceva mai mult. Însă, până atunci, conducerea clubului are mari bătăi de cap, deoarece nu mai puțin de șapte jucători sunt la final de contract!

Până în momentul de față, doar Cosmin Cosma și-a prelungit înțelegere, situația celorlalți urmând a se clarifica zilele următoare. Unii dintre ei probabil vor „agăța ghetele în cui” și aici ne referim la jucătorii mai în vârstă. Astfel, Gigi Gorga (foto) a declarat deja că acesta este ultimul sezon fotbalistic ca jucător.

Singurul care până în momentul de față și-a manifestat dorința de a pleca este Andrei Bălan, jucător care se pare că ar avea și câteva oferte. Ceilalți mai mult ca sigur vor rămâne la echipă, urmând ca oficialii lui FC Zalău să poarte discuții și cu alți jucători. În vizorul conducerii au intrat și câțiva juniori de la Barcău Nușfalău, pe care președintele Ioan Morar și directorul sportiv, Paul Georgescu i-a urmărit la ultimul meci din Liga a IV-a. Dar, pe lângă aceștia ar fi nevoie de sânge proaspăt, de jucători cu experiență cu care să se poată ataca obiective mai îndrăznețe. Să mai spunem că, mâine va avea loc banchetul de final de sezon, unde vor fi prezenți toți jucătorii. Tot joi, conducerea va achita jucătorilor și ultimele restanțe financiare.

Jucători la final de contract cu FC Zalău: Vasile Jula, Gigi Gorga, Claudiu Cornaci, Andrei Bălan, Andrei Teglaș, Cosmin Cosma și Maior Istvan
14 Jun. 2012, 17:28 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă