S-a răzgândit! Roberto Ayza nu se mai retrage acum. Echipa cu care a semnat brazilianul

Deși anunța că se retrage din cariera de fotbalist, iar CS Mioveni i-a dat prilejul să-și ia la revedere de la suporteri, prin organizarea unui amical de lux cu FCSB (scor 0-1), disputat pe 4 iulie, brazilianul Roberto Ayza (38 de ani) s-a răzgândit între timp asupra deciziei sale. Mijlocașul care în România a mai evoluat pentru Cetatea Suceava, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Bihor și Gloria Bistrița a fost convins să revină pe teren și a semnat un nou contract.

Roberto Ayza va juca pentru echipa nou-înființată Academia Muscelul Câmpulung, unde antrenor este Gheorghe Mihali și care va fi înscrisă în Liga a 4-a Argeș. Brazilianul a semnat un contract valabil pe un sezon cu noua formație din județul Argeș, iar sâmbătă va juca pentru prima dată în tricoul acestei echipe, într-un amical cu ACS Valea Mare Pravat.

„Bine ai venit, Roberto Ayza!
Academia Muscelul Câmpulung anunta ca a ajuns la un acord cu Roberto Ayza.
Mijlocasul in varsta de 38 de ani a semnat un contract valabil pana la sfarsitul sezonului.
Clubul nostru ii ureaza Bun Venit si sa aiba parte de cat mai multe succese in tricoul Academiei!.
Robert Ayza va fii prezentat mâine 13.07.2019 în meciul amical cu ACS Valea Mare Pravat”
, a anunțat clubul din Câmpulung Muscel.

Acum două săptămâni, Ayza își anunța retragerea printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. „Aproximativ 30 de ani pe teren, 15 ani ca profesionist … Urcușuri și coborașuri, muncă, faimă, glorie, dezamăgiri… Mii de sentimente de nedescris și de neîntâlnit pe care doar o competiție sportivă ți le poate oferi… Complimente, jigniri, fani, critici, laude… Îți multumesc Doamne pentru tot ce mi-a oferit viața pe teren, pentru visele din copilărie ce mi s-au îndeplinit, pentru faptul că am avut șansa de a fi privit cu mândrie de copiii mei jucând, de a fi apreciat de mulți oameni cunoscuți și necunoscuți. Mulțumesc tuturor antrenorilor care au crezut în mine, mulțumesc tuturor colegilor, care au fost alături de mine la bine și la rău, mulțumesc conducătorilor, mulțumesc tuturor pentru susținere de-a lungul timpului, mulțumesc soției mele minunate pentru răbdare și înțelegere, copiilor mei iubiți, muțumesc fotbal, te-am iubit și te voi iubi mereu”, a fost mesajul lui Roberto Ayza, care urma să fie antrenorul unei echipe de juniori la CS Mioveni: „Să știți că sunt mulțumit de realizările mele, nu mi-e rușine de nimic, nu am păcălit fotbalul, dimpotrivă, m-am dăruit total. Le mulțumesc celor care au avut încredere în mine. Mă așteaptă o carieră de antrenor, voi rămâne în cadrul clubului CS Mioveni. Am făcut cursuri în cadrul AJF Argeș și am obținut anul trecut carnetul ce-mi permite să antrenez copii și să-i ajut să descifreze tainele balonului rotund. Sunt un om norocos, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a dăruit”.

Pe aceeași temă