Rotaru vrea în Liga a III-a cu o echipa din Alba!

16 Feb. 2012, 16:04 Bursa transferurilor
Rotaru vrea în Liga a III-a** cu o echipa din Alba!

Fostul portar și antrenor al Unirii Alba Iulia, Gabriel Rotaru, a ajuns la un acord cu Europa Alba Iulia, echipa ce activează în Liga a IV-a Alba, aflată pe locul 2 la jumătatea sezonului competițional.

În vârstă de 41 de ani, experimentatul goalkeeper e pus pe fapte mari cu noua sa și spune că a revine cu plăcere în orașul unde a evoluat cinci ani și jumătate la FC Unirea. „Fotbalul este totul pentru mine și îmi face deosebită plăcere să revin la Alba Iulia, pe care o consider a doua casa pentru mine. Cu ocazia transferului la Europa am atins toate ligile de fotbal din România”, a declarat Rotaru.

Acesta revine între buturi după o pauză de un an, după ce în prima jumătate a lui 2011 s-a aflat pe banca Unirii, reușind să evite retrogradarea. Colaborarea cu echipa albaiuliană a încetat brusc cu câteva zile înaintea debutului acestui sezon al ligii secunde, după ce a fost înlocuit de Stelian Gherman. „Acel episod este deja amintire, dacă așa au considerat oamenii… Vreau neaparat să promovez în Liga a III-a cu Europa Alba Iulia. Se vrea ceva serios aici și sunt convins că pot face față acestei noi provocări. Nu mă dau pe „puștii” de 20 de ani și nu mă las!”, anunță portarul originar din Luduș, ce a efectuat în această după amiază primul antrenament sub comanda antrenorului Alin Hancăș.

Articol scris de Lucian DANCIU

16 Feb. 2012, 16:04 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă