FC Hunedoara a bătut Europa, la pas!

Marius ANGHEL 15 Apr. 2013, 15:07 Stiri
FC Hunedoara a bătut Europa,** la pas!

FC Hunedoara a obținut cea mai categorică victorie în 2013, 4-0, cu Europa Alba Iulia meci după care pentru prima dată Marius Opric a arătat veleități de antrenor: și-a apărat jucătorii în fața jurnaliștilor

Cu un om în plus pe teren aproape tot jocul liderul din C5, FC Hunedoara a învins, vineri, cu 4-0 pe Europa Alba Iulia echipă care din acest an are viză de „flotant”  la Chișineu Criș (Arad). La pauză a fost 2-0, cu „dubla” lui Andrei Făgărășanu (foto, 36 și 44), ambele goluri fiind marcate cu șuturi din careu.

Din minutul 14 oaspeții au evoluat în 9 jucători de câmp, când atacantul Flavius Băd a fost eliminat direct după o contră la minge cu Cuciula, undeva la mijlocul terenului.

Gazdele și-au majorat avantajul pe tabela de marcaj după pauză, când și-au mai trecut numele pe lista marcatorilor Pepenar – din 6 metri a trimis mingea cu latul în poarta goală (62), și Dan Suciu – pătrundere în careu cu mingea la picior și șut pe lângă portar (64). Echilibrul numeric pe teren a fost refăcut în minutul 81. Ovidiu Trășcan a fost și el trimis mai repede la vestiar pentru că l-ar fi înjurat și ar fi scuipat în direcția antrenorului Europei, Sorin Cigan.

Tactică fricoasă

Altfel, oaspeții au tras primul șut pe poartă în minutul 76 autor Claudiu Ban în timp ce hunedorenii au irosit alte câteva oportunități de a majora scorul. În rest, încă odată antrenorul lui FC Hunedoara, Marius Opric a „surprins” asistența cu formula de echipă trimisă în teren din primul minut, una cu multe nume „noi” dar ca în totdeauna cu un singur vârf (totuși Hunedoara a evoluat „acasă” și în față cu un adversar din partea opusă a clasamentului), dar mai ales cu modificările de jucători: unele schimbări fiind cel puțin bizare și făcute în contra timp. Una peste alta, nu pot omite faptul că FC Hunedoara a obținut vineri, în fața Europei cea de-a treia victorie la rând dar și cea mai categorică în 2013 după 1-0 cu Sebiș și 3-0 „la masa-verde” cu FCM Turda ceea ce confirmă încă odată că jocul liderului din C5 este în creștere iar campionatul unul „puternic”.

FC Hunedoara 4 (2)
Dragotă – Vîrtan, Bier, Cuciula,Trășcan – Găceanu (75 Vi;an), J. Vajda (cpt; 84 B. Roiu) – R. Cristian, Făgărășanu, Pepenar (68 Lintaru) – D. Suciu (68 I. Radu).
Antrenor: Marius Opric.

Europa Alba Iulia 0 (0)
Fl. Rusu – V. Fritea, Man, Toseschi (cpt.), Condrea (67 Loga) – Hîrciagă, Cl. Ban, Contor (54 Circov), V. Apetri – O.Bucur, Fl. Băd.
Antrenor: Sorin Cigan.

Eliminați: Trășcan (81 – „roșu” direct) / Fl. Băd (14 – „roșu” direct).
Au marcat: Făgărășanu (36, 44), Pepenar (62), D. Suciu (64).
Arbitri: Marius Omuț (Oradea). Asistenți: Ciprian Fiter (Oradea) și Cristian Bologan (Ștei).
Stadion „Michael Klein”. Spectatori: 500.

Articol și foto de Sami Tamaș

Marius ANGHEL 15 Apr. 2013, 15:07 Stiri
Pe aceeași temă