Olimpia a început cu dreptul returul Ligii a III-a!

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 16:26 Rezultate

Olimpia Satu Mare a întâlnit sâmbătă, pe teren propriu, formația Europa Alba Iulia pentru a disputa primul meci al returului Ligii a III-a la fotbal. „Galben-albaștrii” s-au impus cu scorul de 1-0, singurul gol al partidei a fost înscris de Feier în minutul 61.

Meciul s-a disputat pe terenul Stadionului Olimpia care sâmbătă le-a pus probleme jucătorilor deoarece a fost plin de apă și noroi din cauza vremii nefavorabile. În prima partea a jocului „galben-albaștrii” au avut doar o singură ocazie prin Feier care în minutul 35 a trimis balonul puțin pe lângă poartă. Pe toată durata primei reprize, oaspeții s-au apărat foarte bine și le-au pus ceva probleme elevilor lui Tiberiu Csik. Scorul la pauză a rămas 0-0.

Jucătorii formației noastre au ieșit mult mai motivați de la vestiare, iar ploaia nu i-a împiedicat să-și arate dorința de a obține victoria. Astfel, în minutul 61 au înscris și primul gol prin Feier care ajutat de lovitura de corner a lui Gavrilescu, a împis balonul direct în poartă. Trei minute mai târziu, Olimpia obține o lovitură liberă de la 8 m care a fost executată de căpitanul echipei, Iuhas însă mingea a fost respinsă de Rusu.

Au urmat apoi încă patru mari ocazii pentru Olimpia prin Feier-75, Gavrilescu-77 , Kinczel-79 și din nou Gavrilescu în minutul 89, însă portarul oaspeților, Rusu și-a făcut datoria față de echipă și nu a mai iertat nici o minge venită din partea sătmărenilor. Tabela a indicat scorul final în favoarea gazdelor, scor 1-0.

„Și terenul și timpul ne-au dezavantajat, dar până la urma urmei am demonstrat că băieții au putere. În minutul 60 când a dat golul puțin ne-am descătușat. Vedeți că e o echipă bună, eu zic că mult mai bine se prezintă Europa acum, față de cum a fost în toamnă. Ne bucurăm foarte mult că am luat primele trei puncte din retur. Urmează două meciuri foarte importante care poate să decidă mai departe soarta noastră, dacă vom avea sau nu șanse. Băieții noștrii, din punct de vedere al dăruirii, jos pălăria în fața lor”, a declarat antrenorul Tiberiu Csik.

Cu această victorie, Olimpia Satu Mare a urcat un loc în clasament, aflându-se acum pe locul 2 cu 25 de puncte.

Olimpia Satu Mare: Șuta – Moș, Sabău (Hanus 46.), Mureșan Fl., Iuhas, Gavrilescu, Roghină (Glodean 46.), Villand, Kinczel, Dănilă (Homorozan 45.), Feier (Dragoș 85.). Antrenor Tiberiu Csik.

Europa Alba Iulia: Rusu – Ciornei, Pistol, Toseschi, V. Fritea, Ban, Issa, Bucur, R. Fritea, Apetri, Băd. Au mai jucat: Man, Contor, Loga și Hârciagă.

Urmează pentru Olimpia două meciuri decisive, săptămâna viitoare vor juca în deplasare la Oșorhei, după care vor întâlni acasă liderul clasamentului Seriei 5, FC Hunedoara.

Articol și foto de Veronica Hodas
 

Marius ANGHEL 10 Mar. 2013, 16:26 Rezultate
Pe aceeași temă