Rotariu jr. l-a refuzat pe Hagi pentru Dinamo!

10 Sep. 2012, 05:00 Bursa transferurilor
Rotariu jr. l-a refuzat** pe Hagi pentru Dinamo!

Dinamo și-a reorganizat Centrul de Copii și Juniori, iar proiectul se numește Academia FCD, așa cum ProSport a anunțat încă din luna iulie. „Câinii” intenționează să deschidă centre pentru copii și juniori în mai multe zone din țară. La Onești, Ioan Sdrobiș a dat drumul la treabă, urmează Deva, Cîmpulung Muscel și Satu Mare. Centrul de elită va fi în București, iar acesta va fi organizat precum cel al lui Ajax Amsterdam.

Centrul de Copii și Juniori din Ștefan cel Mare va avea patru paliere sportive. Primul va fi cel de „Inițiere”, iar aici vor fi cuprinși copii între 7 și 11 ani. Apoi va urma palierul de „Formare” cu grupe de tineri între 12 și 15 ani. De aici se trece „Perfecționare” de la 16 la 19 ani și în final, la cel de „Performanță”, adică echipa a doua.

Ultima achiziție a „câinilor” la nivel de juniori este Dorin Rotariu, internațional U17 și nepotul lui Iosif Rotariu, fostul mare jucător al lui Poli și al Stelei. Acesta a ales să fie împrumutat de la ACS Recaș la Dinamo pentru un sezon, unde va fi coleg cu foștii coechipieri de la Poli Darius Buia, Alin Dobrosavlevici, Steliano Filip și Alin Roman.

Dorin Rotariu poate evolua la mijlocul terenului, dar cel mai bine se simte în fața porților adverse, când îndeplinește rolul de atacant. Juniorul a mai fost dorit de Ceahlăul și Viitorul, dar a ales Dinamo.

104 jucători vor fi selectați la palierul „inițiere”, copii cu vârste între 7-11 ani urmând a fi distribuiți în opt grupe de câte 12-16 jucători

116 jucători va avea palierul „formare” al Academiei Dinamo, fotbaliștii urmând să facă parte din șase grupe

84 de jucători vor face parte din palierul „perfecționare”

22 de jucători va avea în componență lotul lui Dinamo 2

Foto: Opinia Timișoarei

10 Sep. 2012, 05:00 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă