Roman e out de la UTA, Surugiu a dispărut fără urmă

Roman e out de la UTA,** Surugiu a dispărut fără urmă

Până la urmă, „lista neagră” făcută de Eugen Trică la finalul toamnei este, încetul cu încetul, pusă în practică și de Adrian Falub. De fapt, unul dintre jucători, este vorba despre George Stan, nici nu s-a mai prezentat la Arad, iar alțtii doi au făcut pași în această săptămână.

Olivian Surugiu a părăsit echipa fără să spună nimănui și – probabil – nu va mai fi primit la pregătiri de noul antrenor. Conducerea clubului nu știe nimic despre mijlocașul craiovean, care riscă și o suspendare.

În schimb, Mihai Roman și-a reziliat de comun acord înțelegerea cu „textiliștii” după testul cu FC Caransebeș. Falub a mai lucrat cu fotbalistul de bandă și la Târgu Mureș, dar nici în urmă cu patru sezoane nu l-a folosit mai deloc.

Dar, există și fotbaliști care vin să-și încerce șansa la UTA. Ultimii sosiți sunt Tătar, un mijlocaș central care a mai evoluat la Sportul Studențesc și Dinamo II și Nasta, un mijlocaș stânga de la Sibiu.

Teoretic, Patrice Feussi va ajunge și el la Arad mâine, dar până va pleca în cantonament (dacă va pleca), Falub așteaptă și toate „piesele grele”.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă