Ripensia poate rămâne fără doi dintre cei mai importanți jucători. Ambii sunt doriți de un club din Liga 1, iar unul s-a și prezentat la antrenamente

Ripensia poate rămâne fără doi dintre cei mai importanți jucători.** Ambii sunt doriți de un club din Liga 1, iar unul s-a și prezentat la antrenamente

Ripensia ar putea rămâne în această iarnă fără doi dintre cei mai importanți jucători pe care i-a avut în lot în prima parte a campionatului Ligii 2. Golgheterul Ndiaye Mediop este curtat de mai multe cluburi, în timp ce Adrian Zaluschi (foto, în stânga) a ajuns în curtea prim-divizionarei ACS Poli.

Schimbările din lotul lui ACS Poli continuă, chiar dacă nu foarte multe la număr. Astăzi, la al doilea antrenament condus în 2018 de Ionuț Popa a apărut și mijlocașul de 28 de ani Adrian Zaluschi, actualmente legitimat la Ripensia, dar format la vechea Poli și trecut și la UTA.

Cel mai probabil, Zaluschi nu a semnat vreun contract, însă ar putea veni la echipa de prima ligă fără Mediop, despre care informațiile sunt că nu ar dori să joace în alb-violet și își caută alt club unde să se transfere. Gaz Metan Mediaș și Viitorul sunt cluburile care, în trecut sau de curând, s-au interesat de golgheterul Ripensiei.

Unele noutăți la ACS Poli sunt și la juniori, deoarece, de joi, au venit la antrenamente Raul Cochințu, dar și Sebastian Velcotă, ultimul împrumutat la CSM Școlar Reșița. Rămâne de văzut dacă formația de Liga a 3-a va dori să îl lase să revină la Timișoara după doar jumătate de sezon.

Vineri, la antrenament a participal și portarul Mario Contra, care a fost împrumutat la ACS Ghiroda. Juniorul va continua ori la Poli, ori va merge la Ripensia.

În plus, probe de joc dau și Costel Zurbagiu și Zoran Radu, tineri care în toamnă au jucat la echipa din Liga a 5-a a Becicherecului Mic.

Sâmbătă, Poli mai face un antrenament, iar duminică echipa are liber. Luni la prânz alb-violeții vor pleca la Poiana Brașov. Până atunci mai pot apărea noutăți, dar și despărțiri.

19 meciuri și 2 goluri sunt realizările lui Adrian Zaluschi la Ripensia, în timp ce Ndiaye Mediop a evoluat în 20 de partide și a marcat 14 goluri.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă