Ripensia continuă campania de achiziții. Echipa timișoreană a semnat cu un jucător de la Sepsi

Ripensia continuă campania de achiziții.** Echipa timișoreană a semnat cu un jucător de la Sepsi

Ripensia Timișoara a mai obținut semnătura unui jucător, înainte de meciul cu Metaloglobus, programat sâmbătă, de la ora 18:00. Mutarea este una importantă în perspectiva creșterii numărului de opțiuni de jucători Under 20. Tudor Călin a devenit jucătorul timișorenilor, care au așteptat să se înțeleagă cu cei de la Sepsi.

Tudor Călin este născut în anul 2000, așadar, mai este eligibil U20 sezonul acesta. Poate juca atât fundaș central, cât și mijlocaș central. A început fotbalul în orașul natal, la CFR Cluj, după care a jucat și în Germania, la Jahn Regensburg. La începutul anului acesta a revenit în țară și a semnat cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care l-a împrumutat în partea a doua a ediției trecute a Ligii 2 la Luceafărul Oradea. Pentru bihoreni a avut două apariții.

Acum a semnat cu Ripensia un contract pe trei sezoane. „Am ales Ripensia pentru că e un club serios. Am venit să joc și vreau să mă impun printre titulari. Pe suporteri îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion. Vom juca pentru ei! Ne dorim să-i facem bucuroși”, a precizat jucătorul pentru site-ul Ripensiei.

Pelici avea nevoie de jucători U20, capitol la care opțiunile viabile din lot sunt portarii Ștefan Dobre sau Haralambie Mociu, fundașul central Darius Țiereanu, mijlocașul de bandă Vlad Chera sau mijlocașul Nafi Iseini. La nevoie, se poate apela la Florin Dobie sau la jucătorii aduși vara aceasta de la LPS Banatul, care nu au mai mult de 17 ani. Clubul dorea să-l aducă și pe Ionuț Gavrilă de la UTA. Fotbalistul avea depus memoriu la FRF pentru a se despărși de clubul arădean.

Vara aceasta, Ripensia i-a transferat pe Denis Golda, Albert Voinea, Marius Staicu, Caius Lungu, Alexandru Neagu, Marius Fotescu, Nafi Iseini, Haralambie Mociu, Vlad Tudorache și Tudor Călin pentru echipa de seniori. Au mai semnat cu roș-galbenii juniorii Ion Vasluian, Alexandru Benea, Cosmin Gladun și Marjan Maric, aduși de la LPS Banatul.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă