Retrimis la Mioveni de Viitorul, Eduard Florescu a semnat, totuși, cu o altă echipă din Liga 1

Eduard Florescu (21 de ani), mijlocașul echipei CS Mioveni, a semnat un contract valabil pe trei sezoane cu echipa de Liga 1 FC Botoșani. Fotbalistul era din iarnă sub contract cu Viitorul lui Hagi, dar în returul sezonului trecut, a jucat sub formă de împrumut la Mioveni.

În această vară, Florescu a început pregătirea cu echipa lui Hagi, dar nu a fost oprit în lot, și a fost retrimis la Mioveni, conform contractului dintre cele două părți. Imediat, pe fir au intrat cei de la FC Botoșani, iar mijlocașul a urmărit mai întâi, săptămâna trecută, din tribune, la Craiova, partida actualei sale echipe, pentru ca, de la mijlocul săptămânii să se prezinte la Botoșani, la pregătirile moldovenilor.

„Am semnat  cu FC Botoșani. Sunt în cantonament cu ei. Marius Croitoru din conducerea echipei m-a contactat, mi-a spus că sunt dorit acolo, antrenorul mă vrea și el, la fel și cei din club și că mă urmăresc din sezonul trecut. Eu eram acum, din nou jucătorul Mioveniului, dar cei de la club nu s-au opus să plec și să joc în Liga 1. Sunt procente în contract, la un viitor transfer. După ce s-a întâmplat la Viitorul, nu mă așteptam să ma ia tot o echipă de Liga 1. Așteptam să mă întorc la Mioveni și să fac un sezon bun. Dar, a venit această oportunitate și sper să profit de ea. Obiectivul pe plan personal este să joc cât mai mult și să fac treabă bună aici, iar cu echipa să avem o clasare cât mai sus și să intrâm în play-off. Se poate realiza acest lucru, FC Botoșani este o echipă puternică!”, a declarat Eduard Florescu.

25 de meciuri și 5 goluri sunt cifrele lui Eduard Florescu la CS Mioveni în sezonul trecut al Ligii 2

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă