Rapid negociază cu Pleniceanu!

Rapid** negociază cu Pleniceanu!

În condițiile în care negocierile cu Sporting pentru prelungirea împrumutului lui Cornel Căinari au eșuat, oficialii Rapidului au căutat de zor în ultimele zile un fotbalist capabil să acopere postul de mijlocaș dreapta rămas descoperit. Alesul conducătorilor suceveni pare să fie Alexandru Pleniceanu, un fotbalist în vârstă de 26 de ani, care în cariera sa a mai trecut pe la Gaz Metan Mediaș, Unirea Alba Iulia, FC Botoșani, Voința Sibiu și Săgeata Năvodari, formație pentru care a adunat șase prezențe în prima parte a actualei ediții a campionatului Ligii secunde.

„Pleniceanu este un fotbalist consacrat, cu referințe foarte bune. Sper să ne putem înțelege în privința detaliilor contractului, astfel încât să putem conta pe aportul său în retur”, a declarat organizatorul de competiții al „ceferiștilor”, Neculai Grosu.

Dacă nu va interveni nimic neprevăzut, Alexandru Pleniceanu va debuta în tricoul Rapidului astăzi, cu prilejul meciului amical pe care gruparea suceveană îl va susține la Piatra Neamț, în compania formației de Liga a III-a Petrotub Roman.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: Alexandru RAITA

Pe aceeași temă