Rapid încearcă să-și aducă golgheterul înapoi! Ioniță se poate întoarce în Giulești

Rapid încearcă să-și aducă golgheterul înapoi!** Ioniță se poate întoarce în Giulești
  • Alexandru Ioniță II (19 ani) s-a transferat în această iarnă la Astra Giurgiu în schimbul sumei de 500.000 de euro, plus încă doi jucători care urmau să fie împrumutați în Giulești și plătiți de trupa lui Ioan Niculae.
  • Giurgiuvenii le-au propus însă rapidiștilor doi fotbaliști care în acest moment au semnat sau se pregătesc cu alte echipe. E vorba despre Cezar Lungu, care se află în cantonament cu FC Clinceni și Alexandru Giurgiu, care a semnat deja cu Dinamo.

Giuleștenii încearcă să-l convingă pe Ioan Niculae să-l lase pe Alexandru Ioniță II să joace în retur la Rapid. Aceștia marșează pe ideea că internaționalul de tineret nu este sigur dacă va prinde în retur un post de titular la gruparea antrenată de Daniel Isăilă. În plus, statutul de rezervă nu-l va ajuta să progreseze, iar acest lucru îi va dăuna.

„Ioniță are șanse mici să joace titular la Astra, sper să-l putem convinge pe Ioan Niculae să-l lase să evolueze în retur la noi. Pentru el ar fi foarte bine dacă ar evolua meci de meci, îl va ajuta să crească”, a explicat un oficial rapidist. 

Totodată, și Ioniță își dorește să revină la Rapid pentru a ajuta echipa să promoveze în Liga I. Internaționalul de tineret este golgheterul giuleștenilor (6 goluri), iar la revenirea din cantonament și-a tatuat pe piept însemnele Rapidului drept recunoștință față de culorile alb-vișinii și din respect pentru suporteri.

Articol scris de Victor STOICESCU

Pe aceeași temă