Rapid îl vrea, CFR Cluj și-a dat acordul, însă transferul lui Ioniță depinde de U Craiova. Ce vor oltenii pentru a-i da drumul mijlocașului și reacția sa

Rapid îl vrea, CFR Cluj și-a dat acordul, însă transferul lui Ioniță depinde de U Craiova.** Ce vor oltenii pentru a-i da drumul mijlocașului și reacția sa

Alexandru Ioniță (25 de ani) își dorește o revenire „acasă”, la Rapid, acolo unde este așteptat de Daniel Pancu, însă transferul nu s-a realizat până acum din cauza actualului său club, Universitatea Craiova. Oltenii solicită o parte din banii pe care i-a investit atunci când l-au luat pe Ioniță de la CFR Cluj.

Conducătorii giuleștenilor au acționat repede și au obținut acordul CFR-ului, clubul de care aparține de drept, și al jucătorului pentru transfer. Piedica vine însă de la Universitatea Craiova, echipa care l-a împrumutat, în vară, de la campioană. Suma pentru care s-a realizat împrumutul lui Alexandru Ioniță a fost de 100.000 de euro.

Deși a fost mai mult rezervă și în Bănie, craiovenii ar vrea să recupereze măcar o parte din banii dați pe împrumutul lui Ioniță, iar acum se încing telefoanele pentru a găsi un compromis în privința banilor. Din informațiile obținute de ProSport, rapidiștilor li s-au cerut 50.000 de euro în schimbul lui Ioniță.

„Eu, momentan, sunt la București, pentru că cei de la Craiova mi-au transmis că nu este nevoie să mă prezint la antrenamente între 5 și 15 ianuarie. Am vorbit cu Daniel Pancu și mi-a transmis că nici nu se pune problema să nu se bazeze și pe mine. Eu vreau să joc, nu să mai stau rezervă. Din același motiv am plecat și de la CFR. Aștept și eu să se rezolve situația mea și nici nu mai trebuie să explic ce înseamnă Rapid pentru mine”, a declarat Alexandru Ioniță pentru ProSport.

Alex Ioniță a ajuns în vară, sub formă de împrumut, la U Craiova, unde nu s-a acomodat și a fost utilizat foarte puțin atât de Corneliu Papură, cât și de Victor Pițurcă.

Rapid se află pe locul 3 în Liga 2. Giuleștenii au adunat, până acum, 35 de puncte. Pe primele două locuri pe podiumul Ligii 2 se află UTA (41 puncte) și Mioveni (37 puncte). Giuleștenii au programată reunirea luni, 13 ianuarie.

Articol scris de Carmen MANDIȘ

Pe aceeași temă