Rapid a reușit patru achiziții într-o zi. Trei dintre ele vin de la Academica

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Jul. 2015, 15:08 Actualizat: 02 Jul. 2015, 15:09 Bursa transferurilor

Rapid București se pregătește intens pentru noul sezon de Liga 2, iar, joi, giuleștenii au reușit patru transferuri. Cristian Ștefănescu (21 de ani), Cristian Pușcaș (21 de ani), Constantin Dedu (20 de ani) și Laurențiu Vențer (23 de ani, foto) s-au alăturat, astfel, celor cinci fotbaliști aflați în acest moment în lotul echipei din Grant.

Planurile lui Valerii Moraru de a forma o echipă tânără, cu jucători de până în 24 de ani, anunțate imediat după terminarea sezonului în care Rapid a retrogradat, par să prindă contur cu puțin timp înaintea reunirii lotului. În urma unor trialuri organizate de Mihai Ianovschi, antrenorul secund care în ultimul an a lucrat cu Cristi Pustai și Cristiano Bergodi și care are șanse mari să devină antrenor principal, giuleștenii au obținut semnătura a patru fotbaliști, Cristian Ștefănescu, Cristian Pușcaș, Constantin Dedu și Laurențiu Vențer, anunță Rapid TV.

Dacă Ștefănescu este un fundaș de 21 de ani fără experiență la nivel decent, evoluând doar pentru Atletic Bradu și Urban Titu, în Liga 3, celelalte achiziții au deja experiența unui sezon de Liga 2 în care s-au luptat pentru promovare. Veniți de la Academica Argeș, formație care s-a duelat sezonul trecut cu FC Voluntari pentru un loc în Liga 1, Pușcaș și Dedu și-au făcut junioratul la Steaua, dar nu au prins un loc în echipa mare. La 23 de ani, Vențer a fost unul dintre cei mai constanți fotbaliști ai Academicii Argeș în ultimul sezon, în care a marcat de trei ori în cele 28 de meciuri jucate.

Articol scris de Cristian VOICU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Jul. 2015, 15:08 Actualizat: 02 Jul. 2015, 15:09 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă